Yemeksepeti PROTALITY DROPSTARS Grup Aşaması Başlıyor

eSports360 tarafından düzenlenen ve 24 Kasım tarihinde paraşütlerin açıldığı Yemeksepeti PROTALITY DROPSTARS etkinliği ile PUBG tutkunları tekrar ekranları başına geçti. MEA bölgesinden 64 takımın ağırlandığı Açık Eleme aşamasında eski açık elemelerde gördüğümüz rahat oyunlardan eser yoktu. İnanılmaz agresif oynayan ve disiplinden kopmayan birçok ekiple 4 maç günü boyunca toplamda 20 maçta birbirinden nefis oyunlar izledik.

Önceki PROTALITY sezonlarından farklı bir format seyri gördüğümüz etkinliği kısaca tekrar gözden geçirerek devam edelim. Dört açık eleme grubunda 16’şar takımdan ilk 3 sırayı alan toplam 12 takım, 2 Aralık 2022 Cuma günü başlayacak olan Grup Aşaması için yola devam ediyor. Davetli olan 12 takımla birlikte toplamda 24 takımın Büyük Final bileti için “Şöhretler Masası” Upper Bracket ve “Acı Tatlar Sahnesi” Lower Bracket mücadelesinde çarpışacakları Grup Aşamasında heyecan daha da tırmanacak.

Açık Eleme Sonuçları

Açık Eleme Aşaması itibariyle yükselen 12 takımın listesi şu şekilde:

Grup A:

Grup B:

Grup C:

Grup D:

Grup Aşaması Başlıyor

Diğer yandan Grup Aşaması için Yemeksepeti PROTALITY DROPSTARS etkinliğine davet alan 12 iddialı takım ise aşağıdaki gibi sıralanıyor.

Bu noktada Grup Aşaması için mücadeleye hazırlanan 24 takım 3 farklı gruba ayrılacak. A, B ve C gruplarına ayrılan bu 24 takım, 3 maç günü boyunca AvB, AvC, BvC şeklinde eşleşmelerle birbirleriyle eşit sayıda maç yapacaklar. Son maç gününün bitimiyle birlikte genel sıralamada en iyi 8 takım, “Şöhretler Masası” Upper Bracket olarak adlandırılan fikstürden Büyük Final mücadelesine yükselecek. Ardından kalan 16 takım ise “Acı Tatlar Sahnesi” Lower Bracket mücadelesinde iki maç gününde toplam 10 maç yaparak en iyi 8 takımı Büyük Final için uğurlayacak. Bu noktada geriye kalan 8 takım ise etkinliğe veda edecek.

Yemeksepeti Market PROTALITY Fantezi Lig

Yemeksepeti PROTALITY DROPSTARS için “Şöhretler Masası” Upper Bracket heyecanı kapıdayken izleyenler için bir diğer heyecan da Yemeksepeti Market PROTALITY Fantezi Lig ile başlıyor. Fantezi Lig konsepti, bir turnuvada takipçilerin belirli bir bütçe ile oyuncuları seçtiği ve seçtikleri oyuncuların turnuvadaki performanslarına dayalı olarak puan toplayarak oluşturulan takımları skor bazlı bir mücadeleye soktuğu sanal bir oyundur. Yemeksepeti Market PROTALITY Fantezi Lig heyecanına an itibariyle Twire.gg üzerinde erişime açık olarak bulunan bağlantıdan dahil olabilirsiniz. Bu oyuna dahil olmak için Twire.gg sitesinde bir hesabınızın da bulunması gerekiyor.

Başlangıçta hesabınızda $100,000 değerinde bir bütçe bulunacak. Yemeksepeti PROTALITY DROPSTARS etkinliğinin farklı aşamaları için mevcut bütçenizle mümkün olan en iyi takımı oluşturmak için istediğiniz oyuncuları bu bütçe dahilinde kadronuza ekleyeceksiniz. Oyuncuların maliyetleri, turnuva süresince gösterdikleri performanslarla güncelleneceği için bütçenizi stratejik olarak kullanmanız gerekecek. Kadronuz her zaman dört oyuncu bulundurmak zorunda ve aynı takımdan 1’den fazla oyuncu seçmeniz de mümkün olmayacak. Bu oyunculardan biri, sizin tarafınızdan “kaptan” olarak belirlenecek ve bu oyuncu puanlama sistemi üzerinde bonus puanlar kazandırabilecek.

Yemeksepeti PROTALITY DROPSTARS mücadelesi sürerken oyuncuların fiyatları her bir aşama için son performanslarına göre güncellenecek. Kadroların oluşturulması, bir aşama bittikten sonra diğerinin başlamasına kadar geçen sürede mümkün olacak. Sürmekte olan bir aşama bitmeden önce ve bir sonraki aşama başladıktan sonra kadronuzda değişiklik yapamazsınız. Bir sonraki aşama başlamadan önce oluşturduğunuz kadroyu kilitlemeyi de sakın unutmayın.

Yemeksepeti PROTALITY DROPSTARS İle Heyecan Sürüyor

Toplamda $8,000 değerinde ödül havuzu bulunan Yemeksepeti PROTALITY DROPSTARS, önceki sezonların heyecanını her yeni etkinlikte olduğu gibi bir adım daha yükseğe taşıyarak MEA bölgesinin PUBG sahnesinde hem yeni yeteneklerin gelişmesi, hem de zirveye oynayan iddialı ekiplerin müthiş mücadelesi için herkesi 4 hafta süren bu heyecana davet ediyor. 2 Aralık 2022 Cuma akşamı TSİ 19.00‘da başlayacak olan Grup Aşaması “Şöhretler Masası” Upper Bracket mücadelesi, PUBG Türkiye Resmi Twitch Kanalı’nda canlı yayınlanacak. Grup Aşaması’nın ilk mücadele gününde Utku “utimikk” Taşyürek ve Timur “Timurlengx” Günay’ın keyifli sunumlarının yanında Buğrahan “Wreckage” Şevke’nin tecrübeli analizleriyle Yemeksepeti PROTALITY DROPSTARS, tüm izleyenlere yine birbirinden unutulmaz dakikalar yaşatmaya hazırlanıyor.

Exit mobile version