Yeni RAZER BLACKWIDOW V3 İle Efsane Devam Ediyor

Yeni RAZER BLACKWIDOW V3 İle Efsane Devam Ediyor

Oyuncular için önde gelen küresel yaşam tarzı markası Razer, bir kez daha oyunlara hükmetmek için birçok yeni özellik ve iyileştirmelerle güncellenen, dünyanın ilk mekanik oyun klavyesinin mirasını devam ettiren BlackWidow V3 ve BlackWidow V3 Tenkeyless’ı duyurdu.

2010 yılında piyasaya sürüldüğünden bu yana, BlackWidow klavye yelpazesi, diğer tüm mekanik oyun klavyelerin kendilerine ölçü olarak aldığı ve pazardaki lider konumunu korumak için sürekli geliştirilip, yeni teknolojilerle güncellendiği bir kriter (benchmark) olmuştur. Geliştirilmiş tuş anahtarları, Doubleshot ABS tuş kapakları, daha parlak Razer Chroma RGB aydınlatma, dijital silindirli özel medya tuşları ve ergonomik bilek desteği ile BlackWidow V3, oyun klavyelerinin zirvesini temsil ediyor.

Razer Çevre Birimleri İş Birimi Kıdemli Başkan Yardımcısı Alvin Cheung, “İlk BlackWidow’un piyasaya sürülmesiyle Razer, tamamen yeni bir ürün kategorisi olan mekanik oyun klavyesini ortaya çıkardı” dedi. “Yeni BlackWidow V3, oyuncuların sevdiği tasarım ve özellikleri korurken, onlara seleflerinin mirasına layık bir BlackWidow veren bir dizi yükseltme ve iyileştirme ile geliyor.”

Daha sağlam tuş başlıkları, daha parlak anahtarlar, daha uzun ömür

Yeni BlackWidow V3’ün kalbinde; Razer Yeşil Mekanik Anahtarların hassas, sesli ve tıklamalı seçeneği ile, artık daha da sessiz bir deneyim için silikon ses sönümleyicileriyle güçlendirilen Razer Sarı Anahtarların yumuşak, sessiz ve doğrusal hissi bulunan iki farklı Razer Mekanik Anahtar seçeneği bulunuyor. Daha iyi anahtar kararlılığı için ekstra yan duvarlara sahip Razer Mekanik Anahtarlar, son derece dayanıklı ve 80 milyon tuş vuruş ömrüne sahiptir.

BlackWidow V3’teki bir başka yenilik de Doubleshot ABS tuş başlıklarının* eklenmesiyle geliyor. Baskı harfler kullanan geleneksel aydınlatmalı tuş başlıklarından farklı olarak, doubleshot kalıplama işlemi klavyenin içine oyulmuş harf tasarımına sahiptir. Bu da binlerce saatlik kullanımdan sonra bile tuşların asla aşınmasını engeller. Doubleshot ABS tuş başlıkları ek dayanıklılık ve stabilite için ekstra kalın duvarlarla kalıplanmıştır ve bu da onları eli ağır oyunculara bile dayanacak kadar sağlam kılar.

BlackWidow V3’teki her iki anahtar türü de artık daha parlak, daha canlı Razer Chroma RGB aydınlatma için yeni bir şeffaf muhafazaya sahip. Temiz kasa, Razer Chroma RGB’nin gerçek parlaklığının ince özelleştirilmiş tonlar ve gölgelendirmeden cesur, enerjik aydınlatma efektlerine kadar parlamasını sağlar. 150’den fazla oyuna entegre edilmiş Chroma RGB Lighting ile dinamik aydınlatma ve atmosfere kapılmak hiç bu kadar etkili olmamıştı.

Konfor ve işlevle içiniz rahat olsun

BlackWidow V3’teki yenilik, yeni Çok Fonksiyonlu Dijital Silindir’dir. Silindir, medya tuş takımı ile ses kontrolleri, oynatma, duraklatma ve parça atlama için kullanılabilirken, sayfa kaydırma veya aydınlatma kontrolleri gibi hemen hemen her işlev için Razer Synapse 3 aracılığıyla yeniden programlanabilir. Seçim tamamen kullanıcıya kalmıştır.

BlackWidow V3 artık yerleşik kablo yönlendirme seçenekleriyle geliştirilmiş bir alüminyum kasaya sahiptir. Yoğun oyun seanslarında bile üstün sağlamlık ve stabilite sağlayan çerçeve ile gizli kablo kanalları, kolay kablo yönlendirmesine olanak tanıyarak masaüstünü düzenli ve dağınıklıktan uzak tutmaya yardımcı olur.

Ve yükseltme serisini tamamlamak adına BlackWidow V3, klavyenin tüm genişliğine mükemmel şekilde uyan ergonomik bir bilek desteği ile sunulmaktadır. Minimum bilek yorgunluğu ile uzun oyun seansları için mükemmel bilek desteği sağlar.

Geliştirilmiş Razer Mekanik Anahtarlar, daha parlak Razer Chroma RGB aydınlatma, Doubleshot ABS tuş başlıkları, Çok Fonksiyonlu Dijital Silindir, medya tuşları ve ergonomik bilek desteği ile BlackWidow V3, ilk klavyenin mirasını devam ettirmek için son teknoloji bileşenler ve fonksiyonlarla güncellendi.

BlackWidow V3, Quartz renk seçeneği ile (yalnızca İngilizce tuş takımlı olarak) yakın zamanda piyasaya sürülen Viper Ultimate’in de katıldığı Razer Quartz çevre birimi yelpazesinin bir parçası olarak savaşlarında daha fazla renk arayan oyuncular için geniş farklı seçeneklerde de mevcuttur.

* Çift yönlü ABS klavye tuşları aşağıdaki tuş takımı düzenlerde mevcuttur: ABD, Almanca, İskandinavya, İngiltere, Fransızca, İspanyolca, Rusça, Japonya, Tayca, Geleneksel Çince, Yunanca.

RAZER BLACKWIDOW V3:

Daha fazla bilgi için lütfen buraya bakınız.

Daha küçük tasarım, aynı performans

BlackWidow V3 Tenkeyless, tam boyutlu BlackWidow V3’ün pek çok özelliğini barındırırken daha küçük yapısı ile, minimalist bir kurulum tercih eden veya turnuvalara seyahat ederken taşınabilir bir klavyeye ihtiyaç duyan oyuncular için idealdir.

Tam boyutlu BlackWidow V3’te bulunan yükseltmelerin çoğunun keyfini çıkaran BlackWidow V3 Tenkeyless; Razer Yeşil  veya Razer Sarı Mekanik Anahtar seçenekleri ile sunulurken, kasa tasarımı da aynı yerleşik kablo yönlendirme seçeneklerine sahiptir.

Razer Synapse 3 aracılığıyla, BlackWidow V3 Tenkeyless tamamen programlanabilir. Bu da kullanıcıların; düğmeleri yeniden düzenlemelerine, makroları kaydedip, depolamalarına ve mükemmel, kişisel klavye kurulumu için birden fazla profil oluşturup, kaydetme yeteneği sayesinde Razer Chroma RGB ile özel aydınlatma ayarlamalarına olanak tanır.

RAZER BLACKWIDOW V3 TENKEYLESS:

* Aşağıdaki düzenlerde çift yönlü ABS klavye tuşları mevcuttur: ABD Düzeni (ek düzenler çok yakında)

Daha fazla bilgi için lütfen buraya bakınız.

FİYAT & SATIŞA ÇIKIŞ

BlackWidow V3: 139.99 $/ 149.99 €
BlackWidow V3 Tenkeyless: 99.99 $/ 109.99 €

Razer.com ve yetkili satıcılarda: 6 Ekim 2020.

Exit mobile version