Adeks Bilgisayar Kiralama Hizmetini Duyurdu

Adeks Bilgisayar Kiralama Hizmetini Duyurdu

Ülkemizin akla ilk gelen oyun merkezlerinden Adeks, Koronavirüs hastalığı (COVID-19) nedeniyle kapatılan internet cafe ve oyun merkezleri arasında kendisine PC ve ekipman kiralama üzerine bir alternatif yol çizdiğini ve bu süreci bu şekilde geçireceğini Adeks Instagram hesabından duyurdu.

Özellikle doların hızla tırmandığı ve stok sıkıntısı nedeniyle fiyatların yükseldiği şu günlerde PC ve Ekipmanlarını kiralama modeli ile hem oyunculara, hem PC ihtiyacı olanlara dokunmayı hedefliyor. Özellikle evde kalınması herkes tarafından önemsenmesi gereken bir zaman diliminde kullanıcıların ihtiyaçlarına dokunmayı hedefleyen Adeks, aynı şekilde internet cafe ve oyun merkezleri için alternatif bir iş modelinin de startını vermiş oldu.

Adeks tarafında görüştüğümüz Kerem Irgan, “Bu konu bizim uzun süredir aklımızda ve gündemimizde idi. Bu tarz talepler her zaman oluşuyor ve biz buna doğru zamanda cevap verebilmek adına hazırlıklar yapmaktaydık. Bu çalışma da o fikrin bir parçası.” şeklinde görüşlerini bildirdi.

Fiyatların güncel rakamlara göre oldukça makul olduğunu söyleyebiliriz. Ekipman ve sistem fiyatlandırmaları ile ilgili altta yer alan formu ziyaret edebilirsiniz.

Bu adreste yer alan formu doldurarak çeşitli bilgileri vererek başvuruyu yapabilirsiniz.

PUBG, Oyunculara 3. Yıl Dönümü Özel Kostümlerini Hediye Ediyor

Exit mobile version