Apex Legends Mobile Adım Adım Yaklaşıyor

Apex Legends, piyasaya çıktığından bu yana oyuncuların aradığı eski FPS oyunları tadında Battle Royale atmosferini başarıyla ekranlara taşıyor. Sürpriz çıkışıyla piyasaları sarsan ve zaman içerisinde kendi kitlesini yaratan oyun, bir süredir mobil sürümün de sinyallerini vermekteydi. Nihayet geçtiğimiz günlerde firmadan resmi bir açıklama geldi ve beta testlerinin başlayacağı duyuruldu.

Bu ayın sonlarında Apex Legends Mobile‘ın beta testlerinin başlayacağı bu açıklamanın ana başlığı durumunda. Uzun zamandır oyunun üzerinde çalışan ekip bu konuda oldukça heyecanlı görünüyor. Oyunun PC sürümünün çıkışında yaşanan devasa yankıların bir benzerini tekrar yaratmayı hedefleyen yapımcılar, ortaya çıkan işten umutlu. Yapılan açıklamada Apex Legends Mobile’ın özellikle dokunmatik ekranlar için tasarlandığı, akıcı kontrollere sahip olduğu ve bir telefonda görülebilecek en optimize edilmiş Battle Royale deneyimini yaşatmaya odaklı olduğu altı çizilen detaylar arasında.

Beta testlerinin başlangıçta sadece Hindistan ve Filipinler’deki birkaç bin oyuncuyla sınırlı olacağı açıklandı. Bölgesel beta testleri şeklinde ilerleyecek olan süreç, aradan zaman geçtikçe yeni bölgeleri de kapsamaya başlayacak. Yapımcıların hedefi olabildiğince geniş alanda ve çok sayıda oyuncuyla bu testleri gerçekleştirebilmek.

Tabii diğer yanda akıllarda PC ve konsol versiyonlarının bu durumdan nasıl etkileneceği sorusu da oluşmuyor değil. Firma, PC ve konsol oyuncuları için de bir sürprizle kapıda. Hemen üstte izleyebileceğiniz bu trailer ile Apex Legends’a şimdiye kadar görülmüş en büyük güncellemelerden birinin yolda olduğunu müjdeleyen yapımcılar, konsola odaklı olsalar da ana kitleyi unutmadıklarını oldukça net bir biçimde gösteriyorlar.

Oyunun tüm sürümleriyle ilgili güncellemelerden haberdar olmak isteyen takipçiler, Apex Legends resmi Twitter hesabını da takip ederek tüm haberleri en güncel haliyle görebilirler.

Exit mobile version