BIG ve Heroic, PGL Major Antwerp Biletini Garantiledi

17 Nisan tarihinde başlayan PGL Major Antwerp Europe RMR A Grubu karşılaşmaları hız kesmeden sürüyor. Swiss Round formatı üzerinden oynanan gruplarda dünkü maçlar sonunda nihayet PGL Major Antwerp etkinliğine bu gruptan katılacak olan ilk iki takım belirlendi. Oynanan 3 maç gününde rakiplerine boyun eğmeyen BIG ve Heroic ekipleri, A Grubu arasından sıyrılarak PGL Major Antwerp için yerlerini garantilemiş oldular.

Bugün itibariyle oynanacak olan karşılaşmalarda üçüncü sıradan sekizinci sıraya kadar gördüğümüz takımlar olan Vitality, MOUZ, Natus Vincere, SAW, FaZe Clan ve forZe kalan iki PGL Major Antwerp bileti için kıran kırana bir mücadeleye girişecekler. Kazananlar 4. sıra için karar maçında gerçekleşecek olan eşleşmeye göre etkinliğe katılım hakkı kazanırlarken kaybeden taraflar PGL Major Antwerp Challengers Stage katılımcılarını belirlemesi beklenen 5. Swiss Round maçları için yola devam edecekler.

5. Swiss Round için katılımcıların ilk yarısı yukarıda saydığımız ekipler arasındaki kaybedenlerden oluşacak, ancak bir de sıralamanın diğer tarafı var. Bugün oynanacak olan 4. Swiss Round karşılaşmalarında alt sıralardaki eşleşmelerde kazanan takımlar PGL Major Antwerp Challengers Stage için son bir kez şans arayacaklar. Bu takımlar Outsiders, Dignitas, fnatic, OG, Unique ve temsilcimiz Eternal Fire. Dignitas karşısında oldukça çekişmeli ve aynı zamanda uzatmalarda yaşanan C4 hatasından ötürü tartışmalı bir maçı kazanan Eternal Fire, FaZe Clan ve Vitality karşısında kaybederek 1-2 skorla alt sıralarda kaldı. Bugün fnatic karşısında kazanmayı başarırlarsa PGL Major Antwerp Challengers Stage için iddialarını korumayı başaracaklar.

Diğer temsilcimiz Sangal Esports ise 21 Nisan’da başlayacak olan PGL Major Antwerp Europe RMR B Grubu karşılaşmalarında sahada olacak. Her iki temsilcimize de PGL Major Antwerp yolunda başarılar diliyoruz.

Exit mobile version