BLAST Premier Fall Final 2022 1. Gün

Geçtiğimiz gün açılış maçlarıyla başlayan BLAST Premier Fall Final 2022 etkinliği, grup aşamasında adım adım kimlerin yola devam edeceğine dair ilk sinyalleri vermeye başladı. Oynanan dört karşılaşmanın altından grupların ilk ikileri ve ölüm kalım mücadelelerine gidecek olanlar belirlendi.

A Grubu karşılaşmalarında sırasıyla FaZe ile OG, ve Heroic ile Ninjas In Pyjamas mücadeleye ilk adımlarını attılar. FaZe, rakibi karşısında 16-3 ve 16-6 gibi iki net skorla grup finaline yükselirken Heroic de ilk haritada zorlanarak karşısında 13-16 mağlup olduğu Ninjas In Pyjamas’ı devam eden haritalarda 16-6 ve 16-4 ile kolay geçti. B Grubu‘nda ise Natus Vincere ile Fluxo karşılaşırken Liquid de G2 ekibini ağırladı. Natus Vincere, Fluxo karşısında ilk haritada beklenmedik şekilde zorlandı ve 16-14 galibiyete son anda ulaştı. Ardından rakibini oyundan düşüren güçlü ekip, 16-7 ile yerini sağlamlaştırdı. Liquid ile G2 arasında ise sıkı bir çekişme vardı. İlk haritada 16-10 galip gelmeyi başaran Liquid, ikinci haritada G2’nun maça asılmasıyla oldukça zorlandı ve 16-14 skor ile maçın son haritaya taşınmasından kılpayı kurtuldu.

Bugünün karşılaşmalarında etkinliğe ilk vedaları göreceğiz. A Grubu’nda OG ile Ninjas In Pyjamas, B Grubu’nda ise Fluxo ile G2 karşılaşacaklar. Bu maçlarla beraber grup finallerine yükselen FaZe ve Heroic A Grubu’nda, Natus Vincere ile Liquid ise B Grubu’nda yarı finale çıkacak olan takımı belirleyecekler.

Exit mobile version