BLAST Premier Fall Final 2022 Şampiyonu Heroic

Dün akşam oynanan BLAST Premier Fall Final 2022 büyük final karşılaşmasıyla birlikte $200,000 değerinde büyük ödül sahibini buldu. FaZe Clan ile Heroic ekibinin karşılaştıkları mücadelede sahadan mutlu ayrılan taraf Heroic oldu.

Overpass, Inferno ve Mirage haritalarında oynanan BLAST Premier Fall Final 2022 final karşılaşması sıkı bir çekişmeye sahne oldu. İlk haritada FaZe erken hızlansa da Heroic rakibini çözmeyi başardı ve kontrolü ele geçirerek ilk yarıyı 8-7 önde kapattı. Ardından savunmada üstün bir performans sergileyen Danimarka devi, 16-11 ile avantajı ele geçirdi. İkinci haritada daha başa baş bir oyun izledik ve ilk yarıyı Heroic’in önde kapatmasına karşın FaZe son roundlarda gösterdiği performans ile ikinci yarıya geniş bir hata payı bırakmayı başardı. Savunmada bu hata payına ihtiyaçlarının olmadığını kanıtlayan bir oyun izleten FaZe, 16-12 galibiyetle skora denge getirdi ve maçı karar haritasına taşıdı. Son haritada heyecan giderek tırmandı. Mirage’da savunma avantajını iyi kullanan takımlar rakiplerini oldukça yıpratmayı başardılar. Önce Heroic ilk yarıyı 11-4 önde kapatırken ikinci yarıda FaZe’den denk bir performans izledik ve maç uzatmaya gitti. Uzatmada hücum tarafını etkili oynayan Heroic, savunmaya geçtiğinde bu skor avantajını sürdürerek ilk uzatma sonunda kupayı kaldırmayı başardı.

Böylelikle kısa ama yoğun bir CSGO turnuvası olan BLAST Premier Fall Final 2022 sona ermiş oldu. Artık herkesin gözü kulağı 2 hafta sonra 14 Aralık 2022 tarihinde başlayacak olan ve 18 Aralık’ta final mücadelesiyle tüm dünyadaki CSGO tutkunlarını ekranlara kilitleyecek olan BLAST Premier World Final 2022 etkinliğinde olacak. 8 dev takımın yıl boyunca kazandığı etkinlikler ve kupalar ile katılım hakkı kazandığı bu kritik turnuvada ödüller sınırları zorluyor. Şampiyon ekibin $500,000 ve ikincinin $250,000 değerinde nakit ödül alacağı etkinliğin toplam ödül havuzu ise $1,000,000 değerinde. Bu büyük ödül için sahada kozlarını paylaşacak olan 8 ekip ise Outsiders, Heroic, Natus Vincere, Vitality, FaZe Clan, Liquid, G2 ve OG. Artık yılın en çekişmeli CSGO turnuvasına yalnızca sayılı günler kaldı, 14 Aralık geldiğinde herkes 5 gün boyunca rekabete doyacak.

Exit mobile version