BLAST Premier Fall Groups 2023 Açılış Maçları Tamamlandı

BLAST Premier Fall Groups 2023 heyecanında grup aşamasında tüm grupların açılış maçları oynandı. Senenin en iddialı takımları ara sezondaki transfer fırtınasının ardından yeni kadrolarla kozlarını paylaşmaya başladılar. Birbirinden nefis sürprizlerin yaşandığı maçları kısaca özetliyoruz.

A Grubu‘nda Vitality ile Evil Geniuses karşı karşıya gelirken Complexity de Ninjas In Pyjamas ekibiyle eşleşti. Vitality, EG karşısında adeta pikniğe çıkmışçasına rahat bir performans sergileyerek 16-6 ve 16-3 galibiyetlerle üst tura hızlı çıktı. Complexity ise EliGE farkını sahaya yansıtmakta gecikmedi ve İsveç devini 14-16, 16-12 ve 16-13 skorlarla zor da olsa geçmeyi başardı. Aynı maçta k0nfig de çok sıkı bir oyun ortaya koydu.

B Grubu‘na geldiğimizde ise sahada Heroic vs. BIG ile Natus Vincere vs. Astralis mücadelelerini izledik. Heroic genel olarak çok zorlanmadı ve rakibini 16-7 ve 16-8 skorlarla 2-0 geçerek grupta iddiasını sürdürdü. Natus Vincere’nin merakla beklenen yeni kadrosu ise Astralis karşısında 8-16, 16-6 ve 16-12 skorlarla ilk galibiyetini almayı başardı. Astralis’te blameF ve device her ne kadar güçlü bir grafik çizseler de Buzz ve b0RUP bekleneni vermekten biraz uzaktı.

Son olarak C Grubu‘na baktığımızda FaZe ile OG karşılaşırken G2 da Liquid‘i ağırladı. Turnuvanın en korkulan kadrolarından biri olan FaZe, rakibini 16-14 ve 16-9’luk galibiyetlerle geçmeyi başarırken Liquid de 16-9, 17-19 ve 16-14 skorlu seriyle zor bir mücadele sonunda FaZe’in bir sonraki maçta rakibi olmayı başardı.

Tamamlanan BLAST Premier Fall Groups 2023 açılış maçlarının ardından Pazartesi günü grupların ikinci aşama maçları da tamamlanacak ve böylece alt ve üst serilerde birer adım daha atılacak. Üst serilerde BLAST Premier Fall Final 2023 biletini hızla alabilmek için mücadele sürerken alt serideki takımlar işi BLAST Premier Fall Showdown 2023‘e bırakmamak için çabalıyorlar. Perşembe günü grup aşaması tamamlanacak ve Cuma günü tekli eleme usulü oynanacak olan Playoff aşamasına geçilecek.

Exit mobile version