BLAST Premier Fall Groups 2023 Grupları Duyuruldu

13 Temmuz 2023 – 23 Temmuz 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan BLAST Premier Fall Groups 2023 grupları duyuruldu. 12 takımın dörderli olarak üç gruba ayrılacağı mücadelede 9 takım an itibariyle HLTV Top25 listesinde bulunuyor. Tamamı partner takımlardan oluşan bu kadroda HLTV sıralamasında yukarıdan başlayarak Heroic, Vitality, FaZe, G2, Natus Vincere, Liquid, Ninjas In Pyjamas, Astralis, Complexity, Evil Geniuses, BIG ve OG bulunuyor.

Toplamda $177500 değerinde ödül havuzu bulunan etkinlikte ilk olarak çifte eleme usulüyle oynanacak olan bir Grup Aşaması bulunuyor. Bu aşamada lider olarak yükselen takımlar doğrudan BLAST Premier Fall Finals 2023 etkinliğine katılım hakkı kazanarak rahat bir nefes alıyorlar. Böylece final etkinliği için verilecek olan altı biletin ilk üçü sahiplerini bulmuş oluyor. Ardından geriye kalan 9 takımın sıralamalarına göre dağıtıldığı bir Knockout Aşaması oynanacak.

BLAST Premier Playoff Fikstürü Yine Ateş Gibi

İki kademeli olan bu aşamada gruplardan ikinci olarak çıkan takımlar doğrudan ikinci ve son maçın katılımcısı olurlarken üçüncü ve dördüncü olan takımlar ilk kademede birbirleriyle karşılaşarak zorlu bir pozisyondan BLAST Premier Fall Finals 2023 bileti için şans arayacaklar. Burada da ikinci kademe maçlarından galip ayrılan takımlar geriye kalan son üç Fall Finals biletini paylaşacaklar. Bu biletlere uzanamayan takımlar için de mücadele henüz bitmiyor, söz konusu 6 takım BLAST Premier Fall Showdown 2023 etkinliğinde tekrar final bileti için sahaya çıkacaklar. O etkinlik de 4 Ekim 2023 – 8 Ekim 2023 tarihleri arasında oynanacak.

BLAST Premier Fall Groups 2023 grupları şu şekilde.

Sıralama bazında bakıldığında C Grubu en zorlu liste olarak göze çarparken A Grubu ise görece hafif bir grup olarak Vitality‘nin favori görülebileceği bir yapıda. B Grubu ise arada daha dengeli bir dağılıma sahip. Ancak son kadro değişikliklerinden sonra her an her şey olabilir ve çok farklı bir sonuç görebiliriz. Sakin geçen yaz mevsiminde CSGO tutkunları için 10 günlük harika bir seri bizleri bekliyor.

Exit mobile version