BLAST Premier Fall Groups 2023 Grup Aşaması Tamamlandı

Tüm hızıyla devam eden BLAST Premier Fall Groups 2023 etkinliğinde grup aşaması sonunda tamamlandı ve bugün itibariyle Playoff karşılaşmalarına geçildi. Artık sonuçlanmaya çok yakın olan etkinlikte üç BLAST Premier Fall Final 2023 bileti sahiplerini bulmuşken geriye kalan 9 takım kendi aralarında son 3 biletin sahipleri arasına girebilmek için uğraşacaklar.

Dün A Grubu’nda Ninjas In Pyjamas tarafından kazanılan müthiş Vitality galibiyeti ile birlikte ilk bilet sahibini bulmuştu. Bugün ise B ve C gruplarında oynanan final karşılaşmalarıyla birlikte etkinlikte takımlara dağıtılacak olan toplam altı biletten ikisi daha sahiplerini bulmuş oldu. B Grubu’nda Heroic ile Natus Vincere arasında oynanan karşılaşmada Mirage, Inferno ve Nuke mücadeleleri izleyenlere oldukça heyecanlı anlar yaşattı. Bu karşılaşmayı Heroic ekibi sırasıyla 16-11, 14-16 ve 16-12 skorlarla 2-1 kazanarak rahat bir nefes almayı başardı. C Grubu finalinde ise FaZe ile Liquid sahaya çıktılar. Bu karşılaşma sadece iki harita sürdü ve Overpass ile Ancient haritalarında FaZe ekibi 16-7 ve 16-11 skorlarla rakibini alt etmeyi başardı. Böylelikle ilk üç BLAST Premier Fall Final 2023 biletinin sahibi Ninjas In Pyjamas, Heroic ve FaZe oldu.

Playoff tarafına geldiğimizde ise ilk aşama maçları OG vs. BIG, Evil Geniuses vs. G2 ve Astralis vs. Complexity şeklinde. Bu üç karşılaşmanın galipleri ise ikinci aşamada grup ikincileri olan Vitality, Natus Vincere ve Liquid ekipleriyle karşılaşacaklar. Pazar günü son maçın da tamamlanmasıyla birlikte geriye kalan üç biletin sahibini belirlerken geriye kalan takımları da BLAST Premier Fall Showdown 2023 mücadelesine doğru gönderiyor olacağız.

Exit mobile version