BLAST Premier Fall Groups 2023 Grup Finalleri Kapıda

Tüm hızıyla devam eden BLAST Premier Fall Groups 2023 mücadelesinde grup aşaması artık geride kalmaya çok yakın. Grup liderlerinin doğrudan BLAST Premier Fall Final 2023 biletini alarak kenara çekildiği etkinlikte Playoff aşamasından galip ayrılan üç takım daha mutlu sona ulaşacak. Diğer takımlar ise yola BLAST Premier Fall Showdown 2023 ile son şanslarını değerlendirmek üzere devam edecekler.

A Grubu‘nda erkenden oynanan grup finaline yükselen iki takım, üst seriden gümbür gümbür gelen Vitality ile alt seriden zor maçlarla finale yükselen Ninjas In Pyjamas oldu. Bu finalde gruptaki performansa bakıldığında Vitality favori gibi görünse de Ninjas In Pyjamas finalde sürpriz yaptı ve güçlü rakibini 2-0 devirerek ilk bileti kaptı. B Grubu ve C Grubu finallerinde yarın oynanacak olan iki karşılaşmada Heroic vs. Natus Vincere ile Liquid vs. FaZe eşleşmeleri ekranlara gelecek. Bu maçların galipleri de Ninjas In Pyjamas’ın ardından final etkinliği için biletlerin sahibi olacaklar.

Playoff mücadelesinde ise grup ikincilerinin yanında performansları ilk etapta kısa düşen OG, BIG, Evil Geniuses, G2, Astralis, Complexity takımları sahada olacak. A Grubu’nun ikincisi Vitality, Playoff aşamasının ikinci maçı için yerini alırken yarın oynanacak olan diğer iki grup finalinde mağlup olan takımlar da sırasıyla diğer slotlara yerleşecekler. Üç adet grup ikincisi, yukarıda isimlerini sıraladığımız altı takım arasında oynanacak olan üç maçın galipleriyle son şans için karşı karşıya gelecekler. BLAST Premier Fall Showdown 2023 etkinliği Ekim ayında, BLAST Premier Fall Final 2023 ise Kasım ayında gerçekleştirildikten sonra Aralık ayında nihayet yıl boyunca en büyük başarılara imza atan takımların bir araya gelerek $1,000,000 ödül havuzundan büyük payı almak için kıran kırana mücadele edeceği BLAST Premier World Final 2023 heyecanı ekranları saracak.

Exit mobile version