BLAST Premier Fall Groups 2023 Playoff Aşaması Başladı

Yarın son aşamasıyla kalan üç adet BLAST Premier Fall Final 2023 biletini sahiplerine ulaştıracak olan BLAST Premier Fall Groups 2023 etkinliğinde Playoff aşamasının ilk karşılaşmaları sonuçlandı. İkinci aşamada hazır bekleyen grup ikincileriyle son kozlarını paylaşacak olan takımlar belirlendi.

BLAST Premier Fall Groups 2023 Playoff aşamasının ilk üç karşılaşmasında sahada OG vs. BIG, Evil Geniuses vs. G2 ve Astralis vs. Complexity eşleşmelerini izledik. OG ile BIG arasındaki karşılaşma oldukça çekişmeli geçti ve üç haritanın üçünde de en az 27’şer round oynandı. Sırasıyla Mirage, Overpass ve Ancient haritalarını izlediğimiz maçta Alman devi rakibini 11-16, 16-13 ve 16-11 skorlarla geriden gelerek 2-1 yendi. Evil Geniuses ile G2 arasındaki karşılaşma ise her haritada giderek daha da çekişmeli bir hale geldi. Sırasıyla Inferno, Nuke ve Mirage haritalarını izlediğimiz maçta G2 kadrosu sahadan 16-7, 13-16 ve 19-15 skorlarla ayrılarak rakibini BLAST Premier Fall Showdown 2023 etkinliğine göndermeyi başardı. Son olarak Astralis ile Complexity arasında oynanan maçta oldukça kısa süren Vertigo ve Overpass mücadeleleri ekranlara geldi. Astralis, 16-12 ve 16-4 galibiyetlerle kolay bir şekilde üst tura çıkmayı başaran taraf oldu.

Artık gözler Pazar günü tamamlanacak olan ikinci Playoff aşamasına çevrildi. Son üç bilete uzanabilmek için sahaya çıkacak olan takımların eşleşmeleri Vitality vs. BIG, Natus Vincere vs. G2 ve Liquid vs. Astralis şeklinde. Bu büyük kapışmanın sonunda ise sıra IEM Cologne 2023 etkinliğine gelecek. 26 Temmuz tarihinde Play-In aşamasıyla başlayacak olan etkinlik yaz mevsiminde bizleri CSGO’ya doyuracak.

Exit mobile version