BLAST Premier Fall Groups 2023 Tamamlandı

Sonunda BLAST Premier Fall Groups 2023 etkinliğinde altı adet BLAST Premier Fall Final 2023 bileti bu akşam oynanan son seri karşılaşmalarıyla birlikte sahiplerini buldu. Final mücadelesinin her yeri sardığı maçlarda takımlar varını yoğunu sahaya koyarak izleyenlere nefis bir akşam yaşattılar. Karşılaşmaların üçünün de iki haritada tamamlanması ise günün sürprizi oldu.

Vitality ile BIG arasında oynanan maçta Anubis ve Inferno haritalarını izledik. Her ne kadar BIG ekibinde mantuu, 1.51 rating ile oldukça üst düzey bir performans sergilese de takımın genelindeki düşük performans bu maçın kazanılmasına engel oldu ve Vitality ekibi 16-11 ve 16-8 galibiyetlerle bu mücadeleden galip ayrılmayı başardı. Liquid ile Astralis arasında ise Overpass ve Inferno haritaları oynandı. Yeni transferlerin karşılaştığı maçta Astralis ekibi gruplarda yaşadığı hezimetin ardından Playoff’ta arayı kapattı ve rakibini önce 16-11, ardından 16-9 skorlarla devirerek BLAST Premier Fall Final 2023 etkinliğine giden biletin sahibi oldu. Son olarak Natus Vincere ile G2 arasında oynanan ve günün en heyecanlı diyebileceğimiz maçında Inferno ve Mirage haritalarında arka arkaya 16-14 skorlar izledik. İki haritada da ucu ucuna galibiyete uzanan Natus Vincere, bu tansiyonlu maçtan mutlu ayrılan taraf oldu.

Böylece gözler artık önümüzdeki günlerde ekranlara gelecek olan IEM Cologne 2023 etkinliğine çevrildi. 26 Temmuz tarihinde Play-In aşamasıyla başlayacak olan etkinlikte birbirinden iddialı takımlar $1,000,000 değerinde ödül havuzundan büyük payı almak için sahada olacaklar.

Exit mobile version