BLAST Premier Fall Qualifiers 2021’e Yeni Bölgeler Eklendi

BLAST Premier, CSGO sahnesinde adım adım yükselmeye devam ediyor. Önümüzdeki hafta başlaması beklenen BLAST Premier Spring Final 2021 heyecanı şöyle dursun, güz mevsiminde yapılacak Fall Showdown için çoktan harekete geçildi bile.

BLAST Premier, güz mevsiminde yapılması planlanan Fall Showdown etkinliği öncesinde gerçekleşecek olan eleme serisi BLAST Premier Fall Qualifiers mücadelesini 60’ın üzerinde ülkeye yayma kararı aldı. Yeni bölgeler etkinlik listesine eklendi ve takımlar 12-17 Ekim tarihlerindeki ana etkinlik için sıkı mücadelelerden geçecekler. Güz elemeleri Temmuz-Eylül arasında gerçekleşecek ve beş kıtadan birçok takımı ağırlayacak. Duyuruda belirtilen bölgeler şöyle.

64 takım BLAST Premier Qualifying Series etkinliğinde sekiz ayrı etkinlikte mücadele edecek. Etkinliğe açık elemelerden katılmaya hak kazanan takımların yanı sıra birkaç davetli takım da dahil olacak. BLAST Premier Fall Qualifiers için daha detaylı bilgiler ise önümüzdeki haftalarda adım adım kesinleştikçe duyurulacak.

Exit mobile version