BLAST Premier Spring Final 2021 Çemberi Daralıyor

15 Haziran 2021 tarihinde açılış maçıyla CSGO tutkunlarını ekranlara toplayan BLAST Premier Spring Final 2021 etkinliğinde adım adım sona yaklaşılıyor. Başlangıçta sahada izlediğimiz 8 takımdan geriye an itibariyle yalnızca 4 tanesinin kaldığı mücadelede her maç ayrı bir heyecan fırtınası yaşanıyor.

Açılış maçlarında turnuvada kalabilmek için alt seri karşılaşmalarına giden dört takım gördük. Bu takımlar Evil Geniuses, Ninjas In Pyjamas, G2 ve FaZe Clan idi. Ninjas In Pyjamas ve G2 beklendiği gibi rakiplerini elemeyi başararak ve alt seride şanslarını devam ettirdiler. İkinci tur maçlarında alt seriye düşen diğer iki ekip ise Complexity ile BIG oldu. Çekişmenin giderek kızıştığı ikinci tur alt seri maçlarında Ninjas In Pyjamas ve G2 ikilisi ölüm kalım mücadelesinden galip çıkarak alt seri finaline adlarını yazdırdılar. Böylelikle turnuva başında sahada olan takımların arasından Evil Geniuses, FaZe Clan, BIG ve Complexity etkinliğe veda etmiş oldu. Üst seride ise Gambit ve Natus Vincere fırtınası esmeye devam ediyor. Gambit harita kaybetmeden üst seri finaline çıkmayı başarırken Natus Vincere ise sadece ilk turda FaZe Clan’a karşı bir harita kaybetmiş durumda.

BLAST Premier Spring Final 2021 etkinliğinde bugün bir finalist ile ikinci finalist slotu için yarın sahada olacak olan taraflar belirlenecek. Oldukça güçlü ekiplerin geriye kaldığı mücadelede TSİ 16.30‘da Gambit ve Natus Vincere, 19.30‘da ise Ninjas In Pyjamas ve G2 karşı karşıya olacaklar. Maçları BLAST Premier’in resmi Twitch kanalından takip edebilirsiniz.

Exit mobile version