BLAST Premier Spring Final 2021 Etkinliği Bu Akşam Başladı

2021 yaz mevsiminin kritik CSGO etkinliklerinden BLAST Premier Spring Final 2021, bu akşam oynanan Gambit vs. Evil Geniuses ve Ninjas In Pyjamas vs. Complexity maçlarıyla başladı. Toplamda 8 takımın $425,000 değerinde ödül havuzu için mücadele edeceği turnuva çifte eleme usulü oynanacak olan fikstürle 6 güne yayılıyor. Maçların tamamı Bo3 formatında gerçekleşecek.

Katılan takımların listesi oldukça heyecan verici. BLAST Premier Spring Groups etkinliğinden katılan 6 takım Natus Vincere, BIG, Ninjas In Pyjamas, Complexity, Evil Geniuses ve FaZe Clan iken BLAST Premier Spring Showdown etkinliğinden gelen son iki takım Gambit ve G2 oldu. Büyük ödül havuzunun dışında oldukça kritik olan bir kazanım ise şampiyon olan takımın BLAST Premier World Final 2021 etkinliğine katılım hakkı kazanacak olması. 14-19 Aralık 2021 tarihinde oynanan ve $1,000,000 gibi çılgın bir ödül havuzuna sahip olan bu etkinliğe katılmak tüm takımlar için son derece önemli. Tabii bu katılım hakkının yanında kazanılacak olan $225,000 değerindeki ödül de bir hayli doyurucu.

An itibariyle BLAST Premier Spring Final 2021 açılış maçları sonuçlandı ve iki adet 2-0 ile turnuva yüksek tempolu bir başlangıç yaptı. Gambit, 2021 başından bu yana gösterdiği etkileyici performansı sürdürerek Evil Geniuses’ı 2-0 mağlup etti, ancak ilk haritada oynanan çift uzatma tüm izleyenlerin yüreklerini ağzına getirdi. İkinci maçta ise Complexity, Ninjas In Pyjamas’a karşı 16-10 ve 16-9 ile temiz bir galibiyet elde ederek turnuvaya güzel bir başlangıç yaptı. Yarın öğleden sonra oynanacak olan G2 vs. BIG ve Natus Vincere vs. FaZe Clan maçları ile etkinlik devam edecek. Akşam ise turnuvaya ilk vedanın yaşanacağı Evil Geniuses vs. Ninjas In Pyjamas maçı ile tansiyon yavaş yavaş yükselmeye başlanacak. Etkinliğin maçlarını BLAST Premier’in resmi Twitch kanalından takip edebilirsiniz.

Exit mobile version