Blast Premier Spring Groups 2021’de B Grubu Kızıştı

Şubat 2021’in ilk yarısına adeta hükmeden CSGO şöleni Blast Premier Spring Groups, inanılmaz sürprizlerle devam ediyor. İlk gün beklenmedik şekilde B Grubu alt serisine düşen Team Vitality ve Evil Geniuses dün akşam karşı karşıyaydı. Zorlu bir karşılaşmanın ardından Evil Geniuses ekibi üçüncü haritada uzatmalara giden karşılaşmada zafere uzanmayı başardı ve Vitality’i erkenden BLAST Premier Spring Showdown’a gönderdi. Kaptan apEX’in son zamanlarda yaşadığı sorunlardan ötürü takımın da beklenen performansı veremediği maçın ardından Evil Geniuses rakibini beklemeye başladı. 

Üst seride ise Complexity ve G2 takımları karşı karşıya geldiğinde herkes Complexity’nin şansını Vitality karşısında kullandığını düşünüyordu. Ancak görünüşe göre durum hiç de sanıldığı gibi değildi. G2 engelini 2-0 ile net geçen Complexity, böylelikle adını B Grubu finalistlerine yazdırdı ve son aylarda yaşanan tatsızlıkları artık geride bıraktığını gösterdi.

Bugün itibariyle Blast Premier Spring Groups 2021’de B Grubu’nun kapanışını için ilk olarak G2 ile Evil Geniuses karşı karşıya gelecek. Bu iki devin mücadelesinden galip ayrılan taraf B Grubu finalinde Complexity ile kozlarını paylaşmak üzere tekrar sahaya çıkacak. Complexity’nin bu korkutucu performansının finalde nasıl bir etki yaratacağını hep beraber izleyeceğiz. Ardından bir günlük araya girecek olan Blast Premier Spring Groups, 12 Şubat 2021 Cuma günü C Grubu maçlarıyla son viraja girecek. Grup finallerine yükselen 6 takım BLAST Premier Spring Final etkinliğine doğrudan yükselirken final galipleri $25,000 ödül ile bu başarıyı taçlandıracak. Finalde mağlup olan taraflar ise $12,500 ile yetinmek zorunda kalacak. Ancak kesin olan bir şey var ki, biz espor tutkunları yine CSGO dolu iki nefis hafta geçirmiş olacağız.

Exit mobile version