BLAST Premier Spring Showdown 2023 Europe Başlıyor

ESL Pro League Season 17‘nin ardından hız kesmeyen CSGO sahnesi, yola BLAST Premier Spring Showdown 2023 Europe etkinliğiyle devam ediyor. Bugün başlayan ve 2 Nisan tarihinde sona erecek olan kısa ama yoğun turnuva fikstürü, toplamda $67,500 değerinde ödül havuzu ve şampiyon olan takım için $20,000 nakit ödül ile BLAST Premier Spring Finals bileti sunuyor.

Toplamda 8 takımı izleyeceğimiz bu heyecanlı etkinlikte yine Avrupa’nın iddialı isimleri bir arada. Tamamı Bo3 formatında oynanacak olan bu mücadelede Ninjas In Pyjamas, OG, Cloud9, Copenhagen Flames, BIG, Rare Atom, fnatic ve 9INE ekipleri sahada olacaklar. Bugün ve yarın Çeyrek Final aşaması oynanırken Cuma ve Cumartesi günü Yarı Final karşılaşmaları ekranlarda olacak. Pazar günü ise TSİ 20.30’da Büyük Final maçı ile BLAST Premier Spring Finals öncesi döneceğimiz son virajdan kimin ipi göğüsleyerek çıkacağını hep birlikte göreceğiz.

Bu etkinliğe fnatic ekibi davetli olarak katılırlarken OG, BIG ve Ninjas In Pyjamas üçlüsü BLAST Premier Spring Groups 2023 Europe maratonundaki performansları ile katılım hakkı kazandılar. Diğer dört takım arasından Cloud9 ekibi RES Eastern European Masters Spring ’23, 9INE ekibi RES Western European Masters Spring ’23, Copenhagen Flames ekibi Pelaajat Nordic Masters Spring ’23 ve Rare Atom ekibi ise 5E Arena Asia Cup Spring ’23 etkinliklerinde aldıkları şampiyonluklar ile katılım hakkı kazandılar.

Exit mobile version