BLAST Premier World Final 2023, Abu Dhabi’de Oynanacak

BLAST Premier World Final 2023

Daha önce Etihad Arena’da gerçekleştirilen BLAST Premier World Final etkinliği, 2023 yılında da aynı mekanda düzenlenmek üzere Abu Dhabi‘ye dönüyor. BLAST tarafından duyurulan haberde 1 milyon dolar ödüllü turnuvanın geçtiğimiz sene olduğu gibi bu yıl da Birleşik Arap Emirlikleri‘ne konuk olacağı doğrulandı. Biletler Ağustos sonuna doğru satışa çıakcak ve web sitesi üzerinden erkenden kayıt olan seyirciler erkenden ön satış erişimine sahip olacaklar.

BLAST Premier World Final 2023 etkinliği 13 Aralık 2023 – 17 Aralık 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek ve yılın sonunda rekabetin fiilen zirvesini temsil ederek senenin en güçlü takımını belirleyecek. Bu mücadelenin ardından takımlar kış tatiline girecekler. Yıl boyunca katılım hakkı kazanmak için kıyasıya mücadele eden 8 takım burada dağıtılacak olan 1 milyon dolarlık ödül havuzundan aslan payını almak için son kozlarını oynayacaklar. An itibariyle bu etkinlikte yer alacağı kesinleşen üç takım var. Bu takımlar ESL Pro League Season 17 şampiyonu FaZe, BLAST.tv Paris Major şampiyonu Vitality ve BLAST Premier Spring Final şampiyonu Heroic.

Geriye kalan beş adet slottan en az üç tanesi BLAST tarafından oluşturulan ve güncellenen BLAST sıralama tablosu üzerinden sahiplerini bulacak. Burada yukarıda adı geçen üç takımın dışında sırasıyla G2, Natus Vincere ve ENCE an itibariyle önde görünüyorlar. Şayet yılın geriye kalan iki kritik etkinliği ESL Pro League Season 18 ve BLAST Premier Fall Final 2023 halihazırda katılım hakkı kazanmış takımlardan biri tarafından kazanılırsa onların slotları da sıralama tablosundan sahibini bulacak.

Exit mobile version