BLAST Rising 2021 Heyecanı Kapıda, Sangal Esports Davetli

Son yılların en iddialı organizasyon firmaları arasına adını altın harflerle yazdıran BLAST, Mayıs 2021’i kapsayan nefis bir etkinlikle karşımızda. Bu kez zirveyi zorlayan takımların bir araya geldiği $30,000 ödül havuzlu bir etkinlik izleyeceğiz. 24 takımın katıldığı BLAST Rising 2021, 3 Mayıs – 23 Mayıs tarihleri arasında ekranlarımızda olacak. Bu etkinlikte BLAST’ın yanı sıra Fantasyexpo da organizasyonda karşımıza çıkıyor.

Temsilcimiz Sangal Esports’un da davetli olarak katılacağı bu etkinlikte birçok önemli takım bulunuyor. HLTV’de ilk 50 arasında bulunan katılımcılar SKADE, AGO, Sprout, Copenhagen Flames, Nordavind, Sinners, DBL PONEY, Anonymo, Young Ninjas ve LDLC. İlk 50 ile ilk 100 arasında Apeks, Sangal Esports, Galaxy Racer, NAVI Junior, OFFSET, ALTERNATE ATTAX, Budapest Five ve EC Brugge var. İlk 100’ün dışında ise UMX, GORILLAZ, Spirit Academy, Nexus, Finest ve Astralis Talent yer alıyor. Bu 24 iddialı takım 6 gruba ayrılarak ikişer günden GSL formatında grup maçları oynayacak. Gruplardan en iyi ikişer takımın doğrudan Playoff aşamasına yükseleceği etkinlikte 6 adet grup üçüncüsü Play-In’de en iyi 4 arasına kalmaya çalışacak. Böylelikle Playoff aşamasına katılmaya hak kazanan 16 takım belirlenecek.

Playoff aşamasında ise takımlar tekli eleme usulü düzenlenen bir fikstür ile şampiyonluğa uzanmaya çalışacaklar. Tüm maçların Bo3 formatında oynanacağı da gelen bilgiler arasında. Grup A’da bulunan Sangal Esports‘un (#55) rakipleri EC Brugge (#79), LDLC (#50) ve UMX (#110). Sıralamaya bakıldığında temsilcimizin Playoff aşamasına kalma ihtimali hiç de az değil. Flashpoint 3 Kapalı Elemeleri‘ne erken veda eden temsilcimiz için burada alınacak başarı oldukça önemli. Geçtiğimiz haftalarda yaşanan kadro değişikliğinden de çok ciddi şekilde etkilenmediği göze çarpan Sangal Esports’a bu güzel etkinlikte başarılar diliyoruz.

Exit mobile version