Sangal Esports, Flashpoint Kapalı Elemelerinde

Türkiye’nin son dönemde çıkarttığı en başarılı CSGO takımlarından Sangal Esports, yarın akşam itibariyle başlayacak olan Flashpoint 3 Closed Qualifier etkinliğinde şans arayacak. 16 takımdan sadece beş tanesinin Flashpoint 3 etkinliğine katılmaya hak kazanacağı bu eleme etkinliğinde rakipler dişli. Kazanan 5 takımın yükseleceği Flashpoint 3 etkinliğinde ise dünya devleri hazırda bekliyor. Kapalı elemelerinde nakit ödülü bulunmayan Flashpoint 3’ün ödül havuzu ise henüz duyurulmuş değil.

Temsilcimiz Sangal Esports, bu kapalı elemelere iki hafta kadar önce ilk açık eleme aşamasından yükseldi. Açık elemenin final maçında rakibi SKADE maçtan çekildiği için Sangal doğrudan kapalı elemelere katılmaya hak kazanmıştı. SKADE ise daha sonra dördüncü açık elemeden çıkarak kapalı elemede iddiasını sürdürdü. Kapalı elemelere yükselen 8 takım SKADE, Movistar Riders, Sangal Esports, Tricked, DBL PONEY, Anonymo, Lilmix ve GameAgents oldu. Davetli olarak bu aşamaya katılacak olan takımlar ise Complexity, Mousesports, HAVU, ENCE, Dignitas, Endpoint, AGO ve Sprout. Listede ciddi rakiplerin olduğu bu noktada tartışmasız.

Flashpoint 3’e gelindiğinde ise rekabetin dozu zirveye ulaşıyor. Kapalı elemelerden Flashpoint 3’e geçildiğinde yükselen 5 takımı 10’u açıklanmış 11 davetli takım karşılayacak. Açıklanan takımların listesi adeta devler karması. Astralis, Heroic, G2, Ninjas In Pyjamas, BIG, Vitality, FunPlus Phoenix, FaZe Clan, OG ve fnatic halihazırda belli olan Flashpoint 3 katılımcıları. 10 Mayıs 2021 – 30 Mayıs 2021 tarihleri arasında oynanacak olan bu büyük CSGO etkinliğine eğer Sangal Esports çıkabilirse oldukça zorlu bir mücadele onları bekliyor olacak.

Umuyoruz Sangal Esports son dönemde yaşanan zorlu süreçten güzel sonuçlarla çıkar ve Mayıs ayı bizler için heyecan dolu bir CSGO şölenine dönüşür. Bileğinize kuvvet çocuklar, vurduğunuz headshot olsun!

Exit mobile version