Sangal Esports Gümbür Gümbür Geliyor

Sangal Esports, giderek büyüyen başarılarıyla Türk CSGO sahnesinin gururu olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıl sonunda ESEA Premier Season 36’ya çıkış haberinden bu yana takımın en güzel haberi belki de bu hafta geldi. 2021 yılının başlarında davet alarak katıldıkları Snow Sweet Snow etkinliğinde birçok hatırlı takımın arasından adım adım sıyrılmayı başaran Sangal Esports, artık playoff’larda. Aynı zamanda yine davetle katıldıkları Shadow League Season 1‘de de yarı finale çıkarak hayli iddialı adımlar atmaya devam ediyorlar.

Snow Sweet Snow turnuvasının başlangıcında Bölgesel Grup Aşaması’ndan oldukça rahat çıkan Sangal Esports, bu performansı Bölgesel Swiss Aşaması’nda da korudu. Bölgesel Swiss Aşaması’nda sadece Young Ninjas’a kaybederek 3-1’lik seriyle sonraki aşamaya geçen tecrübeli ekip, Ana Swiss Aşaması’nda zorlu bir seriyi daha başarıyla tamamladı. Davetli takımların da eklenmesiyle çekişmenin dozunun yükseldiği grupta açılışı Endpoint’e 1-2 yenilerek yapan Sangal, sevenlerini biraz korkutmuştu. Ancak hızlı toparlanan temsilcimiz, sırasıyla GamerLegion, Lyngby Vikings ve Dignitas takımlarını 2-1 yenerek adeta playoff’lara gözdağı verdi.

Hızlı şekilde çıtayı yükseklere taşıyan Sangal, Playoff’larda ilk mücadelesini yine Endpoint’e karşı verecek. Takım eğer bu maçtan başarıyla çıkabilirse sonraki aşamada dört davetli takım daha çeyrek final itibariyle etkinliğe dahil olacak ve karşımıza Virtus.pro geçecek. Öte yandan saatler önce Shadow League Season 1’de de yüzler gülüyor. Gruptan bir tık zorlanarak 3-2’lik seriyle çıkan Sangal, Project X takımını çeyrek finalde 2-0 ile geçerek adını yarı finale yazdırdı. Sıradaki maçını yarın TSİ 17:00’da yakın zamanda hayli zorlandıkları Sinners ekibiyle yapacak olan Sangal, yine çok yoğun bir süreçten geçiyor.

Çok önemli tecrübeler olacağına şüphe olmayan bu karşılaşmalarda umuyoruz yine gülen taraf oluruz ve daha da heyecanlı maçlar seyredebiliriz. Temsilcimize şimdiden başarılar diliyoruz, vurduğunuz headshot olsun!

Exit mobile version