BLAST.tv Paris Major 2023 Europe RMR B Grubu 4. Gün

Günlerdir harika bir heyecana sahne olan BLAST.tv Paris Major 2023 Europe RMR B mücadelesi için artık yalnızca yarın oynanacak olan üçüncülük maçı kaldı. Monte ile Vitality arasında oynanacak olan bu karşılaşmada Legends Stage biletini alacak olan takım belirlenecek. Öte yandan 2-2 potasındaki 6 takımın da maçları oynandı ve böylece Challengers Stage ile Challengers Europe Last Chance Qualifier yolcuları yerlerini aldılar.

İlk 8’e girerek Challengers Stage biletini almaya çalışan takımlar arasında üç maç vardı. Bu maçlarda Aurora vs. FORZE, BIG vs. Ninjas In Pyjamas ve Cloud9 vs. ENCE eşleşmeleri ekranlara geldi. Aynı gün bir de üçüncülük maçı için yükselmeye çalışan G2 ile Vitality‘nin zorlu mücadelesi vardı. Bu dört maçın tamamı 2-0 skorlarla sonuçlandı. Ancak Challengers Stage bileti için yapılan maçlar oldukça başa baş geçtiler. Aurora ve FORZE arasında oynanan karşılaşmada sırasıyla Inferno ve Nuke haritalarında FORZE ekibi rakibini 16-12 ve 16-10 ile geçmeyi başardı. BIG ile Ninjas In Pyjamas arasında oynanan karşılaşmada ise sırasıyla Vertigo ve Mirage haritaları oynandı. Ninjas In Pyjamas, Alman rakibini ilk haritada 16-11 ile geçerken ikinci haritada çift uzatma oynandı ve bu kıran kırana geçen maçın sonunda mutlu ayrılan taraf 22-20 ile Ninjas In Pyjamas oldu. Son olarak Cloud9 ve ENCE arasında sırasıyla Ancient ve Vertigo haritalarında oynanan karşılaşmada Özellikle NertZ‘ün etkili performansı sayesinde ENCE ekibi zorlu rakibini önce 19-16, ardından 16-12 yenerek Challengers Stage biletine uzandı. G2 ile Vitality arasındaki maçta ise beklenen çekişme yaşanmadı. Vitality sırasıyla Mirage ve Anubis haritalarında rakibini 16-13 ve 16-6 yenerek Monte ile oynayacağı üçüncülük maçına yükseldi.

Sırada Challengers Europe Last Chance Qualifier Var

Bugün başlayan BLAST.tv Paris Major 2023 Challengers Europe Last Chance Qualifier maçlarında önce birer takım elenerek fikstürde 6 takımdan 3 takıma düşülecek. Ardından kalan üç takım arasında düzenlenecek olan fikstür sonucunda tek bir takım Challengers Stage ile yola devam etme şansı yakalayacak. Challengers Stage mücadelesinden de 8 takım Legends Stage aşamasına yükselecek.

Exit mobile version