Eternal Fire, BLAST.tv Paris Major 2023 Macerasına Veda Etti

Tüm hızıyla süren ve adım adım Challengers Europe Last Chance Qualifier fikstürüne yaklaşan BLAST.tv Paris Major 2023 etkinliğinde temsilcimizden üzücü haber geldi. Europe RMR B grubunda mücadele eden Eternal Fire, bugün Aurora‘ya karşı çıktığı 1-2 maçını son uzatmada kaybederek etkinliğe veda etti.

Bugün itibariyle 3-0 ve 0-3 skorlarıyla gruptaki maçlarını bitiren dört takım dışında diğer takımlar Swiss formatında dördüncü karşılaşmalarını oynadılar. Tamamı Bo3 formatında oynanan bu heyecanlı maçlarda üç takım daha etkinliğe 1-3’lük skorlarla veda ederken diğer üç takım ise 3-1’e ulaşarak üçüncülük maçı için yerlerini aldılar. Bu yoğun günde Eternal Fire, Astralis ve 500 ekipleri bekledikleri sonuçları alamadılar ve 1-3 ile CSGO’nun son Major etkinliğine veda ettiler. Öte yandan G2, Monte ve Vitality üçlüsü bugünü 3-1 ile kapatarak 15 Nisan’da oynanacak olan üçüncülük mücadelesine yükseldiler. Burada üçüncü olmayı başaran takım doğrudan Legends Stage biletini almaya hak kazanırken diğer iki takım yola Challengers Stage üzerinden devam edecek.

Yarın 2-2 skorda kalan 6 takımın son karşılaşmaları oynanacak. Bu takımlar ENCE, Ninjas In Pyjamas, Aurora, BIG, Cloud9 ve FORZE. Sonrasında üçüncülük mücadelesinde ilk olarak G2 ve Vitality arasında beşinci belirlenecek ve bu maçın galibi ile Monte arasında üçüncülük karşılaşması oynanacak.

Büyük Sahne Yaklaşıyor

Ardından sıra BLAST.tv Paris Major 2023 Challengers Europe Last Chance Qualifier mücadelesine geliyor. Yarın akşam Europe RMR B Grubu maçlarının ardından başlayacak olan bu “son şans” fikstüründe takımlar varını yoğunu ortaya koyarak birinci olmaya çalışacaklar. Bu fikstürden galip ayrılan takım Challengers Stage bileti alırken diğer 5 takım yolun sonuna gelmiş olacak.

Exit mobile version