Brazy Party Şampiyonu Cloud9 Oldu

Dün akşam oynanan harika bir final maçıyla birlikte BLAST.tv Paris Major 2023 öncesi son viraj olan Brazy Party etkinliğinde kupanın sahibi belirlendi. Cloud9 ile Astralis arasında oynanan Bo3 serisinde mutlu sona ulaşan taraf Cloud9 oldu.

Brazy Party Büyük Final maçına aslında Astralis oldukça hızlı ve baskın bir performansla başladı. Sırasıyla Overpass, Vertigo ve Inferno haritalarını izlediğimiz karşılaşmada Overpass haritası tamamıyla Astralis’in hakimiyetinde geçti. İlk yarıda 10-5 ile net avantaj yakalayan Danimarkalılar, ikinci yarıda bu avantajın üstüne çok daha hızlı yükselerek haritayı 16-5‘te kapattılar ve kolay bir skor aldılar. Ancak bu performansın devamı Vertigo‘da gelmedi. Son dönemde Vertigo haritasında etkili oyunlarla rakiplerinden önemli puanlar almayı başaran Cloud9, burada da tercihini bozmadı ve önce 9-6 ile rakibine galibiyetin kolay gelmeyeceğini gösterdi. Hücumda yarattığı avantaja savunmada neredeyse ihtiyacı dahi olmadığını gösteren Cloud9 ekibi, haritayı 16-7 ile hanesine yazdırdı ve maç karar haritasına kaldı.

Karar haritası Inferno daha çekişmeliydi. Hücumda başlayan Cloud9, genelinde üstün oynadığı ilk yarıyı 9-6 önde bitirerek bir nebze hata payı yarattı. Astralis ise her ne kadar ikinci yarıya 3 temiz round ile başlasa da ardından rakibin savunmasına takılarak arka arkaya 6 round kaptırdı ve maç böylece 15-9 Cloud9 üstünlüğüne kadar geldi. Astralis bu noktada maça var gücüyle asılarak 3 round daha almayı başardı ancak toparlanan Cloud9, kalan son round’u da alarak 16-12 skorla kupaya uzanmayı başardı. Böylece $133000 değerinde ödülün de sahibi Cloud9 oldu. Astralis ise $70000 değerinde ödülle turnuvadan ayrıldı.

Sırada Blast.tv Paris Major Var

Bu etkinliğin ardından birkaç günlük mola ile birlikte Blast.tv Paris Major 2023 mücadelesi Challengers Stage etkinliğiyle yola devam edecek. 16 iddialı takımın katılacağı bu sıkı yarışta 8 takım Legends Stage bileti alarak ana sahnenin yolunu tutacak. 8 Mayıs tarihinde başlayıp 11 Mayıs’ta bitecek olan bu dev CSGO etkinliğini sakın kaçırmayın.

Exit mobile version