Challengermode ve Opera GX Turnuva Ortaklıklarını Duyurdu

Dün itibariyle oldukça ilginç bir espor ortaklık haberi karşımıza çıktı. İsveç menşeili espor platformu Challengermode, çok platformlu web tarayıcısı Opera GX ile bir taban espor rekabeti için fon yaratmak amacıyla ortaklığa imza attıklarını duyurdu. Fonun açılışı $30,000 ile yapılacak ve sözkonusu fon Amerika, Avrupa ve Almanya’daki turnuva organizatörlerine Valorant, CSGO, League of Legends ve Teamfight Tactics gibi oyunlarda turnuva düzenlemeleri amacıyla verilecek.

Açıklamaya göre bu fonun amacı, diğer benzeri fonların “profesyonelliğe giden yol” odağının aksine taban seviyenin gelişimine destek olmak. Challengermode, bu fonun taban seviye organizatörlerine büyüme imkanı bulmaları, çeşitli masraflardan kaçınabilmeleri ve aynı zamanda onlara diğer giderleri azaltabilecekleri büyüyebilir bir platform sunmak gibi durumlarda yardımcı olacağını belirtti.

Bu fondan faydalanmak için ise çeşitli koşullar aranacak. Başvurularda Challengermode platformunda başarıyla gerçekleştirilmiş en az bir turnuvaya sahip olması, uygun bölgelerde bulunması ve etkinliklerinde Opera GX markalamasını bulundurması gerekecek. Başvurular ise Ağustos’ta bitecek.

Exit mobile version