Cloud9, CSGO Takımını Tümüyle Askıya Aldı!

CSGO sahnesi, The Esports Observer’dan gelen son dakika haberi ile sarsıldı. Kuzey Amerika’nın en prestijli espor organizasyonlarından Cloud9, CSGO operasyonunu tümüyle askıya aldıklarını ve kadronun tamamını yedeğe çektiklerini açıkladı. Cloud9’un kurucusu ve CEO’su konumundaki Jack Etienne’in doğrudan açıklamasıyla elde edilen bu açıklamanın ardından yedeğe çekilen oyuncuların da bu süreç zarfında opsiyonlarını değerlendirebilecek oldukları doğrulandı.

Etienne’in açıklamasına göre, Cloud9 CSGO takımının askıya alınma sebebi COVID-19’un takımın birlikte çalışmasına müsaade etmemesi ve ekibin etkin bir başarıya gidecek yolda uygun şartlarda bir araya gelemiyor oluşu. Bu açıklamanın ardından akla ilk gelen ise tahmin edeceğiniz üzere HenryG’nin yakın zamanda yaptığı açıklama. Ancak konunun temelinde ne yattığını hepimiz ancak zaman içinde öğrenebileceğiz.

Etienne takımın askıya alındığını doğruladı, ancak bir noktanın da altını özellikle çizdi. Bu askıya alma işleminin kesinlikle Cloud9 CSGO ekibi için bir son olmadığını ve organizasyonun özellikle seyahat kısıtlamalarının hafiflemesiyle tekrar kaldığı yerden operasyona tek bir tesiste devam edebilmek için fırsat kolladığını belirten Etienne, “koşullar izin verdiğinde Kuzey Amerika CSGO sahnesine tekrar geri döneceklerini” vurguladı.

Bizler de eSports360 olarak CSGO sahnesinin hem köklü bir ekibi, hem de nevi şahsına münhasır renklerinden biri olan Cloud9’ın en kısa zamanda geri dönmesini ve her zaman olduğu gibi nefis maçlar izletmeye kaldıkları yerden devam etmelerini umuyoruz.

Exit mobile version