cs_summit 8 İçin Gruplar Ve Fikstür Belirlendi

20 Mayıs 2021 itibariyle başlayacak olan cs_summit 8 etkinliği için katılan takımların ayrılacağı gruplar belirlendi. Toplamda 10 gün sürecek olan bu etkinlikte 8 takımın ayrıldığı 2 grup mevcut. Katılımcıların dördü davetli iken dördü kapalı elemelerden etkinliğe katılmaya hakkı kazanmış durumda. Ödül havuzu olarak ise toplam $50,000 değerinde para ödülü ile birlikte RMR puanları katılımcıları bekliyor. Bir diğer küçük ancak önemli detay ise bu etkinliğin ilk Kuzey Amerika RMR etkinliği olması.

Etkinlik Formatı

Etkinlik grup aşaması ile başlayacak ve ardından grup fikstürünün sonunda sıralamaya göre takımlar Playoff aşaması için yerlerini alacaklar. Grup aşamasında genelde görmeye alışık olduğumuz doğrudan elenme sistemi cs_summit 8’de olmayacak. Onun yerine gruplardaki en iyi ikişer takım Playoff aşamasına üst seriden giriş yaparlarken diğer ikişer takımı alt seride mücadele ederken izleyeceğiz. Büyük finalin Bo5 oynanması dışında tüm maçlar Bo3 üzerinden oynanacak. En düşük sıralama olan 7. – 8. sıralardaki takımlar $2,000 ve 950 RMR puanı kazanırlarken şampiyon olan takım $17,000 ve 1600 RMR puanı kazanacak.

Gruplar

A Grubu

B Grubu

Etkinliğin Flashpoint 3 ile çakışması biraz talihsiz olsa da, Kuzey Amerika merkezli bir mücadele olduğu için maç saatleri ve katılımcı takımların tamamıyla farklı olması seyirciler açısından sevindirici. Türkiye saati ile gece yarısı başlayacak olan maçları Beyond The Summit’in resmi Twitch kanalından takip etmeniz mümkün.

Exit mobile version