Digital Athletics, PUBG Kadrosunu Duyurdu

Arka arkaya gelen kadro haberleriyle sakin bir pazar geçirmenin adeta imkansızlaştığı bu sıcak Mayıs gününde bir haber de Digital Athletics’ten geldi. PGI.S sonrası uzun süre birlikte çalıştıkları efsane kadroyla yollarını ayıran Digital Athletics, bir süredir geçici kadroyla faaliyetlerini sürdürmekteydi. Bu geçici kadroda FaZe Clan’dan oldukça iyi tanıdığımız ubah, Raise Your Edge’den tanıdığımız SILERZZ ve PiXeL1K, son olarak da UNITY’de forma giymiş olan Nixtys bulunuyordu.

Geçtiğimiz dakikalarda yaptıkları duyuruyla resmi olarak kadrolarını tamamladıklarını belirten Digital Athletics PUBG ekibinde bir iki değişiklik mevcut. Ubah ve PiXeL1K yola devam ederken SILERZZ ve Nixtys yerine iki yeni isim kadroya katılmış durumda. Bu isimlerin biri TSM’de oynadığı süre boyunca oldukça etkili performanslar gösteren vard. Diğeri ise 2018 başından 2019 sonuna kadar iki yıl boyunca Team Liquid ile başarıdan başarıya koşan Sambty.

Oldukça yetenekli ve iddialı oyunculardan oluşan bu kadronun başarı potansiyeli bir hayli yüksek. Alışma sürecinin ardından sahnede kritik başarılara imza atabilecek olan bu dörtlünün neler yapacağını merakla bekliyoruz. Bizlere PGI.S boyunca büyük heyecanlar yaşatmış olan Digital Athletics ekibine yeni PUBG kadrosuyla çıktıkları yolda bol şanslar ve başarılar diliyoruz.

Exit mobile version