electroNic ve Perfecto, Cloud9 Ekibinin Radarında

CSGO’da transfer sezonu tam gaz sürerken medyada dolaşan bazı söylentiler de önümüzdeki sezonun oldukça farklı kadrolar getirebileceğine dair güçlü sinyaller veriyor. Dexerto‘daki bir rapora göre, Cloud9 ekibinin Natus Vincere ile anlaşma peşinde. Cloud9’ın hedefinde ise iki güçlü isim olan electroNic ve Perfecto var.

Natus Vincere de bir süredir uluslararası bir kadro kurma hedefinde bazı oyuncularla görüşüyor, ancak henüz kesinleşmiş bir kadro değişikliği duyurulmadı. Onların hedefinde ise iM, jL ve Aleksib gibi oyuncular bulunuyor. Eğer bu görüşmeler olumlu sonuçlanırsa electroNic ve Perfecto ikilisi için daha kolay bir transfer süreci ihtimali de doğabilir.

Bu durumun Cloud9 ekibini nasıl etkileyeceğine dair net bir ifade kullanılmasa da, raporun dışında harumi tarafından paylaşılan bir tweette buster ve HObbit ikilisinin Cloud9’dan ayrılacağı iddia edildi. Genel olarak oldukça etkili performanslara imza atmayı başarmış olan buster ve HObbit, Cloud9 ile geçirdikleri sürede maalesef bu grafiği tam olarak yakalayamadılar. Takım olarak da üst düzey rekabette tutunamayan Cloud9, son CSGO Major’unu kaçırmıştı.

Son olarak electroNic’in olası bir transferi durumunda IGL pozisyonunun nasıl doldurulacağı da halen soru işareti. Daha önce Boombl4‘nın ayrılmasını takiben bu görevi devralan electroNic, ister istemez istatistiklerinde bir düşüş yaşadı. Ancak buna rağmen 2023’te 1.11 rating tutturmayı başaran oyuncu, bir IGL için yeterince güçlü bir istikrar gösteriyor.

Exit mobile version