Elisa Esports, Relog Media ve Funspark CSGO İçin Geliyor

2020 yılından bu yana CSGO sahnesinin geçirdiği zorlu dönemden sonra işler adım adım düzeleceğe benziyor. Bu kez güzel bir haberle karşınızdayız. İsmini daha sık duymaya başladığımız organizasyon firmaları Elisa Esports, Relog Media ve Funspark üçlüsü bir araya gelerek 2021-2022’yi kapsayan toplamda $2.7 milyon ödül havuzuna sahip bir etkinlik serisi düzenleyeceklerini duyurdular.

Bu üçlüye veri partnerliği için ise GRID destek veriyor olacak. Yapılan basın duyurusuna göre turnuva en ilginç ve büyüleyici espor takımlarını Avrupa’nın dört bir yanından bir araya getirecek. GRID’in vereceği veri desteği ile birlikte etkinliğin performans takibi konusunda da üst düzey bir çıta belirlemesi bekleniyor. Elisa Esports kuruluşunun başındaki isim olan Teemu Koski bu etkinlik serisi ile ilgili bir açıklama yaptı. Koski, “Relog Media ve Funspark ile birlikte yürüteceğimiz bu uzun turnuva yapısında Avrupa’nın en iyi takımlarına büyük ticari liglerle resmi ortaklıkları olmasa bile rekabet edebilecekleri ve sıralamalarını yükseltebilecekleri bir yol açmak istiyoruz” dedi.

Elisa Esports İçin Hedefler Büyük

Elisa Esports, tüm bu etkinlik serisini çok katmanlı bir rekabet üzerine kurmuş durumda. Yayın kuruluşu kendi Masters turnuvasını da var olan Invitational yapısı üzerine oturtmayı planlıyor. Yılın çeyrekleri üzerine planlanan davetli turnuvalar $400,000 ödül havuzuna sahip olacak. Kazanan takımlar Masters için bir araya gelecek ve burada $250,000 ödül havuzu için mücadele edecekler. Elisa Esports gibi diğer ortaklar da kendi Masters etkinliklerini düzenleyecekler. Elisa Invitationals, Elisa Masters ve Elisa Champion of Champions hem Fince hem İngilizce olarak Elisa Esports’un Twitch kanalında yayınlanacak. Diğer yayıncılar ve yerel medya ortakları etkinliklerden önce duyurulacak.

Elisa Invitational ve Masters serileri aşağıdaki gibi şekillenecek:

Eleme Aşamaları (2021-2022)

LAN Aşamaları (2022)

İlk davetli etkinlik 28 Haziran 2021 ile 3 Temmuz 2021 arasında oynanacak. Yaklaşan bu etkinliğin bir Finlandiya açık elemesi, bölgesel Swiss aşaması, ana Swiss aşaması ve playoff süreci olacak.

Yaklaşan Elisa Invitational turnuvaları ise şöyle:

Exit mobile version