Elisa Invitational Spring 2023 Şampiyonu Apeks

Turnuva organizatörü Elisa tarafından 24 Nisan – 10 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilen ve 25,000 dolar nakit ödül havuzuna sahip olan Elisa Invitational Spring 2023, dün gerçekleştirilen mücadeleler ile son buldu. Büyük Final için karşı karşıya gelen Apeks ve ex-Copenhagen Flames, Elisa Masters Espoo 2023 bileti için mücadele ettiler. Büyük Final mücadelesinden başarıyla ayrılan taraf Apeks oldu. 

Elisa Invitational Spring 2023 şampiyonunun belirlendiği Büyük Final karşılaşmasında sırasıyla Anubis, Ancient ve Inferno haritalarını izledik. Anubis haritasında oldukça çekişmeli bir mücadeleye şahit olduk ve sadece bir skor farkla ilk yarıyı 8-7 olarak Apeks önde bitirdi. İkinci yarıda da heyecan doruktaydı ancak ex-Copenhagen Flames, rakibinin galibiyet sayısını almasına engel olamadı ve ilk maç, 16-14 olarak Apeks hanesine yazıldı. Ancient haritasında rekabet seviyesi aynı düzeyde gitti ve ilk haritada olduğu gibi ilk yarıyı 8-7 olarak Apeks önde bitirdi. İkinci yarıda hücum tarafına geçen ex-Copenhagen Flames’ten güzel bir atak geldi ve maçı 16-12 olarak tamamlamayı başardılar. 1-1 galibiyet alan takımlar mücadeleyi üçüncü haritaya taşımayı başardı. Karar haritası olan Inferno, sert bir Apeks hakimiyetiyle geçti. 14-1 olarak ilk yarıyı tamamlayan Apeks, harika bir performans gösterdi ve ikinci yarıda da başarısını sürdürerek 16-4 skorla maçın galibi oldu. Böylece Apeks, Elisa Invitational Spring 2023 şampiyonu olmasının yanı sıra Elisa Masters Espoo 2023 biletini de kapmış oldu. 

29 Kasım – 3 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek olan Elisa Masters Espoo 2023 etkinliği için önümüzde mevsimler var. Ancak CS:GO tarafında sular durulmuyor ve sırada BLAST Premier Spring Final 2023 ve ESL Challenger Katowice 2023’ün Büyük Final aşamaları var.

Exit mobile version