Elisa Masters Espoo 2023 Etkinliği Duyuruldu

Turnuva organizatörü Elisa, 29 Kasım 2023 – 3 Aralık 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek olan ve $200.000 değerinde bir ödül havuzuna sahip Elisa Masters Espoo 2023 etkinliğini duyurdu. Bu duyuru, turnuva organizatörünün daha önce Elisa Masters Espoo 2022‘yi düzenlediği Finlandiya şehrine Elisa’nın geri dönüşünün habercisi niteliğinde.

Yaklaşan turnuva, geçtiğimiz sene gerçekleşen turnuvadan biraz daha farklı olacak; çünkü takım listesi geçen Kasım ayında etkinlikte yarışan 12 takımdan 8 takıma indirilmiş durumda. Sekiz takım, ilk aşamada Grup Aşaması için iki gruba ayrılacak ve dört Playoff takımını belirlemek için çift elemeli bir mücadele gerçekleşecek. Ardından, tekli eleme usulü oynanacak olan eleme aşaması ve Grup Aşaması’nın karar maçları 1-3 Aralık tarihlerinde Espoo Metro Arena‘da seyirci önünde oynanacak.

GamerLegion, BLAST.tv Paris Major mücadelesinde ikincilikle dikkat çeken ve Mart ayında Elisa Invitational Winter 2023 etkinliğinde zafer elde eden takım olarak, şimdilik Finlandiya’daki Elisa Masters Espoo 2023 etkinliğine katılacağı doğrulanan tek takım. Geriye kalan yedi slot, iki adet Elisa turnuvasının galibi (an itibariyle devam eden Elisa Invitational Spring ve Finlandiya Elisa Esports eSM LAN) ile turnuva organizatörünün kanaatine bağlı olarak verilecek olan beş davetiye ile doldurulacak.

Exit mobile version