Elisa Masters Espoo 2022 B Grubu Sonuçları

Yoğun geçen bir maç gününün ardından Elisa Masters Espoo 2022 etkinliğinde B Grubu sonuçları da belirlendi ve Playoff fikstürü oluşturuldu. Yine oldukça sıkı bir mücadele veren takımların üçü etkinliğe veda ederken diğer üçü yola devam dedi.

Grupta mücadele eden takımlardan son sırada kalan takım SAW oldu. Bir üstte bulunan Bad News Eagles ile aynı puana sahip olan SAW, BNE ile oynadıkları maçta mağlup olunca sıralamada aşağıya düştü. Bad News Eagles da Major etkinliklerinde gösterdiği performanstan uzak bir tablo çizerek taraftarlarını bu kez üzen takımlar arasında yer aldı. Dördüncü sırada gördüğümüz Complexity ise adeta tek bir round ile Playoff şansını Astralis‘e kaptırdı. Aynı şekilde Astralis de son oynadıkları maçta Complexity karşısında uzatmalarda 19-17 galip geldiği maç sayesinde üçüncü sırayı aldı ve çeyrek finale giden taraf oldu.

Grubun üst sıralarında baktığımızda ise ikincilikte 500‘ü görüyoruz. Tek mağlubiyetini grup lideri fnatic karşısında alan 500, kendileriyle aynı puanda olan rakibine yarı final biletini böylece kaptırmış oldu. Lider fnatic ise tek mağlubiyetini Complexity karşısında almıştı. Bu sonuçlarla birlikte Playoff fikstürü de netleşmiş oldu.

(Kaynak: HLTV)

Playoff aşamasında ise çeyrek finalin ilk maçı BIG ile 500 arasında biz bu satırları yazarken oynanıyor. Ardından TSİ 21.00’da ENCE ve Astralis karşı karşıya gelecekler. İlk maçtan galip ayrılan taraf Sprout ile yarı finalde eşleşirken ikinci maçın galibi ise fnatic ile final bileti için karşı karşıya gelecek. Yarı final karşılaşmaları yarın sırasıyla TSİ 17.30 ve 21.00’da oynanacak.

Exit mobile version