ENCE, Nertz İle Anlaşma İmzaladığını Duyurdu

İki gün önce sizlerle yine bu sayfalarda paylaştığımız haberlerde ENCE ekibinin CSGO kadrosunda valde‘yi yedeğe aldığını duyurmuştuk. Söz konusu haberde aynı zamanda ENCE yönetiminin yine geçtiğimiz günlerde Endpoint ile olan birlikteliğini sonlandıran Nertz ile tekrar ilgilenmeye başladığından da bahsedilmekteydi. Bugün geçtiğimiz saatlerde gelen haberlerde, beklenen imzaların atıldığı duyuruldu.

HLTV tarafından duyurulan haberde ENCE, Guy “Nertz” Iluz ile anlaşma imzaladı ve 23 yaşındaki İsrailli oyuncuyu renklerine katmış oldu. Nertz, kadroda yedeğe çekilen valde’nin yerini dolduracak ve bu bağlamda oldukça zorlu bir görev üstlenmiş olacak. valde, ENCE ile çıktığı birçok maçta rakiplerine karşı çok sıkı oyunlar oynamış bir oyuncu olduğundan bu performansın üstüne çıkmak Nertz için ciddi bir sınav. Kasım 2021’de Endpoint ile olan yolculuğuna başlayan Nertz, burada kaldığı süre boyunca 1.14 rating ile oynayarak yeteneklerini gösterme fırsatı buldu. Her ne kadar bu sürenin genelinde nispeten daha düşük seviyede takımlara karşı oynamış olsa da, ESL Pro League Season 16‘daki güçlü rakiplerine karşı 1.19 rating’e ulaşan Nertz bu bağlamda gelecekte kendisiyle çalışacak olan takımlara göz kırptı.

ENCE’in ESL ile olan ortaklığını hesaba kattığımızda bu durum Nertz için doğrudan üst düzey bir rekabete dahil olmak anlamına geliyor. En prestijli turnuvalarda en güçlü rakiplere karşı becerilerini test edecek olan genç oyuncu için bu harika bir fırsat. ENCE de takım olarak son dönemdeki kötü gidişata dur deme niyetinde olduğu için bu transfer onlara aradıkları taze kanı getirebilir.

Nertz ile atılan imzaların ardından an itibariyle ENCE kadrosu şu şekilde:

Exit mobile version