ESL Challenger Melbourne 2023 Başlıyor

CSGO sahnesinde heyecan dinmiyor. Büyük etkinliklerin arasında gözden kaçmaması gereken bazı ara etkinlikler de takvimde yerlerini alıyorlar. Bunlardan biri, yarın itibariyle başlayacak olan ESL Challenger Melbourne 2023 mücadelesi. 8 takımın toplam $100000 değerinde nakit ödül havuzu ve şampiyon takıma verilecek olan ESL Pro League Season 18 bileti için 3 gün boyunca rekabet etmesine tanık olacağız.

Etkinliğe katılacak olan takımlar Complexity, Grayhound, EG Black, ECSTATIC, Bad News Eagles, Movistar Riders (TheMongolz takımına ait slotu aldılar), Rare Atom ve VERTEX. İki gruba ayrılan bu sekiz takım, saatler sonra başlayacak olan Grup Aşaması ile Playoff aşamasına kalacak olan dört takımı belirleyecekler. Grup Aşaması’nda açılış maçları ve kazanan takımların maçları Bo1 usulü oynanacak. Eleme ve karar maçları ise Bo3 usulü gerçekleştirilecek. Gruplardan birinci ve ikinci olan takımlar Playoff aşamasına yükselerek burada Yarı Final fikstüründen itibaren yine Bo3 formatı ile şampiyonu belirlemek üzere son kozlarını oynayacaklar.

Avusturalya’nın Melbourne kentinde gerçekleştirilecek olan ESL Challenger Melbourne 2023, tahmin edebileceğiniz üzere Türkiye saati için oldukça ters kalıyor. Gece saatlerinde başlayıp sabah saatlerinde bitecek olan maçları izlemek istiyorsanız bu 3 gün boyunca uyku saatlerinden bir nebze feragat etmeniz gerekebilir.

Exit mobile version