ESL Challenger Melbourne 2023 Grup Aşaması Tamamlandı

Dün itibariyle başlayan ve oldukça yoğun bir fikstürde devam eden ESL Challenger Melbourne 2023 etkinliğinde Grup Aşaması tamamlandı. Başarılı olan takımlar, gruplardaki performanslarının ardından Playoff fikstüründe yerlerini aldılar.

ESL Challenger Melbourne 2023 Grup Aşaması sonrasında başlayacak olan Playoff fikstürüyle birlikte şampiyon takım belirlenecek. Turnuvanın galibi, $50000 değerinde nakit ödül ve ESL Pro League Season 18 biletiyle Melbourne’dan mutlu ayrılacak. A Grubu mücadelesinden Grayhound ile ECSTATIC yükselirken B Grubu‘nda ise Movistar Riders ile Bad News Eagles ekipleri rakiplerini alt etmeyi başararak yola devam ettiler. Yarı Final maçıyla başlayacak olan Playoff aşamasında tüm takımlar an itibariyle en az $10000 değerinde ödülü garantilemiş durumdalar. Finalde kaybeden takım ise $20000 değerinde ödül alacak.

ESL Challenger Melbourne 2023 biterken bir diğer etkinlik olan Brazy Party halen devam etmekte. Yarın itibariyle Grup Aşaması tamamlanacak olan turnuvada Playoff aşamasına geçecek olan takımların listesi netleşecek.

Exit mobile version