ESL Challenger Roterdam 2022 Şampiyonu Outsiders

Temsilcimiz Eternal Fire‘ın yarı finalde ENCE karşısında aldığı mağlubiyetle veda ettiği ESL Challenger Roterdam 2022 etkinliğinde şampiyon belli oldu. MOUZ ve Outsiders ekiplerinin karşılaştığı büyük final mücadelesinde zorlu maçlar geçirerek finale yükselen Outsiders ekibi kupayı kaldırmayı başardı.

Bo3 formatında oynanan ESL Challenger Roterdam 2022 final karşılaşmasında, Dust2 ve Vertigo haritalarını izledik. İlk haritada Outsiders ekibinin açık ara üstün bir oyunu vardı. İlk yarıda nispeten başa baş giden mücadelede savunma tarafını nefis oynayan Outsiders, 9-6 biten yarıdan sonra haritayı 16-8’de hızlı kapattı. Özellikle fame‘in bireysel performansı bu başarıda önemli pay sahibiydi. Vertigo ise oldukça çekişmeli geçti. İlk yarıda savunma tarafını oynayan Outsiders, 11-4’e kadar getirdiği haritada hızlı bir şampiyonluğun sinyallerini verse de ikinci yarıda ENCE maça var gücüyle asıldı ve 15-14’e kadar farkı kapatmayı başardı. Ancak son round’u elinden kaçıran ekip, Outsiders’ın kupayı almasına engel olamadı.

Böylece sıkı bir etkinlik daha sona ermiş oldu. Şampiyon Outsiders, $50000 nakit ödül ve ESL Pro League Season 17 Conference biletini kazanarak turnuvadan mutlu ayrılan taraf oldu. ENCE ise $20000 değerinde nakit ödül almayı başardı. Temsilcimiz Eternal Fire, yarı finalde elenerek $10000 değerinde ödüle razı oldu. Artık gözler 2 gün sonra başlayacak olan BLAST Premier Fall Showdown etkinliğinde. Açılışı Astralis maçıyla yapacak olan Eternal Fire’a bu önemli sınavda başarılar diliyoruz.

Exit mobile version