ESL Challenger Rotterdam 2022 Serüveni Bitti

Grup aşamasında geriden gelerek Playoff biletini kapmayı başaran Eternal Fire, bugün oynanacak olan karşılaşmalarda ESL Challenger Rotterdam 2022 yarı final mücadelesindeydi. Rakip ENCE ile karşılaşan Eternal Fire, sıkı bir çekişmeye karşın son haritada direnemeyerek etkinliğe veda etti.

Günün ilk karşılaşması MOUZ ve Outsiders arasındaydı. İzleyenlere keyifli bir maç izleten iki takımın mücadelesinde, 1-0 öne geçen MOUZ’a karşılık maçı 2-1’e getirmeyi başaran azimli bir Outsiders performansı vardı. Sırasıyla Inferno, Mirage ve Ancient haritalarında oynanan karşılaşmada skorlar 16-14, 9-16 ve 12-16 şeklindeydi.

Outsiders’ın finale yükselmesinin ardından temsilcimiz sahaya çıktı. Harita seçimleri Vertigo, Mirage ve Nuke şeklindeydi. Kendi seçimimiz olan Vertigo haritasında rakibe oyunumuzu bir adım daha önde kabul ettirebildik ve ENCE’in sıkı direncine karşın aradığımız skorları maçın genelinde bularak 16-11’de haritayı kapatmayı başardık. ENCE ekibinde özellikle Maden ve valde ikilisinin bulduğu açılış skorları, Eternal Fire’ı oldukça zorladı. Mirage haritasında ise kıran kırana bir mücadele izledik. Rakibin tercihi olan haritada savunma hattını güçlü kuran temsilcimiz, açılışta 8-3’e kadar farkı açtı. Rakibin biraz toparlanmasıyla beraber ilk yarıyı 9-6 önde kapattık. Ardından pistol round galibiyetiyle gelen klasik 3 round serisi bitti ve ENCE tarafında bambaşka bir oyun başladı. Savunmada göz açtırmayan rakip, tüm çabalarımıza rağmen 16-14’ü son roundda SunPayus‘un inanılmaz karbon atışıyla buldu ve maçı karar haritasına taşımayı başardı.

Son harita Nuke ise umduğumuz gibi geçmedi. İlk yarıda savunmada yine 3 round’luk klasik pistol galibiyeti serisinin ardından başarılı bir savunma hattı kuran ENCE, 9-6 önde kapattığı ilk yarının ardından hücumda da çok baskın bir performans sergileyerek 16-7’yi çok hızlı buldu. Rakip takımda özellikle SunPayus ve dycha‘nın bireysel performansları bu galibiyette önemli pay sahibiydi.

Böylece Eternal Fire, yarı final aşamasında elenerek ESL Challenger Rotterdam 2022 etkinliğine veda etti. Temsilcimizin bir sonraki karşılaşması 3 gün sonra BLAST Premier Fall Showdown 2022 Europe etkinliği açılışında Astralis ile olacak. Hepimizin heyecanla beklediği bu mücadelede kendilerine başarılar diliyoruz.

Exit mobile version