ESL Challenger Rotterdam 2022 Macerası Tatsız Başladı

Bugün ilk maçları oynanan ESL Challenger Rotterdam 2022 etkinliğinde temsilcimiz Eternal Fire‘ın A Grubu’nda sahada olacağını sizlerle paylaşmıştık. İlk karşılaşmalardan sonra kazananlar ve kaybedenler arasında ayrılan fikstür de belirlendi.

Eternal Fire, A Grubu açılışında ilk karşılaşmasını iddialı İspanyol rakibi Movistar Riders ile oynadı. Overpass haritasında oynanan karşılaşmada temsilcimiz maalesef beklediği galibiyeti bulamadı. Maç başında oldukça büyük bir farkla geriye düşen Eternal Fire, ilk yarıyı son round’daki galibiyetiyle 2-13’e getirdi. Her ne kadar savunma tarafında 7-1’lik seri yakalasak da rakibin direncimizi kırarak arka arkaya aldığı 2 round maçı almalarına yetti. Böylece ESL Challenger Rotterdam 2022 etkinliği bizler için buruk başladı.

Temsilcimiz için bir sonraki maç yarın sabah TSİ 10:00‘da Nixuh ekibiyle kaybedenler mücadelesi olacak. Bu maçın mağlubiyetle sonuçlanması, etkinliğe veda etmek anlamına geliyor. Eğer galip olursak MOUZ ile Movistar Riders arasında oynanacak olan kazananlar maçının mağlubu ile karar maçına çıkacağız. Bu maçın kazananı ise Playoff’a gidecek. Eternal Fire’a bu zorlu sınavda başarılar diliyoruz.

Exit mobile version