ESL Pro League Season 16 Başlıyor

BLAST Premier Fall Groups 2022 henüz tamamlanmışken sırada 1 ay boyunca sürecek ESL Pro League Season 16 etkinliği var. Temsilcimiz Eternal Fire‘ın da D Grubu karşılaşmalarında sahada olacağı bu büyük mücadelede toplam $823,000 değerinde ödül havuzu bulunuyor. Toplamda 24 takımın yılın en prestijli etkinliklerinden birinde şampiyonluk ve büyük ödül için karşılaşacağı serüvene 24 saat kala açılış tablosuna göz atalım.

Her grubun 5 günlük bloklar halinde maç yapacağı ve tüm takımların gruplarındaki rakiplerle birer kez karşılaşarak gruplardan yükselmeye çalışacakları ESL Pro League Season 16 Grup Aşaması ara günlerle birlikte 25 Eylül tarihine kadar sürecek. Her grubun maç günlerinden oluşan dört adet 5 günlük blokların aralarında 3 gün süreyle boşluklar bulunacak. Temsilcimiz Eternal Fire‘ın grup maçları 21-25 Eylül tarihlerinde oynanacak. Ardından 27 Eylül’de başlamak üzere etkinliğin son düzlüğü koşulacak. Büyük final haricinde tüm karşılaşmalar Bo3 formatında oynanacak, finalde Bo5 formatına dönülecek. Playoff aşamasında tekli eleme usulü karşılaşacak olan takımlardan grup liderleri Çeyrek Final aşamasından başlarken gruplarını 2. ve 3. sırada tamamlayan takımlar ise açılış aşamasında birbirleriyle karşılaşarak Çeyrek Final için mücadele edecekler.

Son sıralardaki takımların ödülü $6000 iken bu rakam şampiyon ekip için $175,000 artı BLAST Premier World Final 2022 bileti, ikinci ekip için ise $70000 olacak. Para ödülleri bir yana, yılın belki de en önemli mücadelesine doğrudan alınacak bir bilet tüm nakit ödüllerden daha önemli ve değerli olabilir. Karşılaşmalar yarın TSİ 13.30‘da A Grubu maçlarıyla başlarken perdeyi Natus Vincere ve Spirit açacak. Temsilcimiz Eternal Fire’a bu zorlu maratonda başarılar diliyoruz.

Exit mobile version