ESL Pro League Season 16 Playoff 2. Gün

Tüm hızıyla süren ESL Pro League Season 16 Playoff aşamasında açılış karşılaşmaları tamamlandı ve çeyrek final maçlarına geçildi. Grup aşamasından yükselmeyi başaran dört takım daha böylece etkinliğe veda etmiş oldu. Dün sizlerle ilk iki karşılaşmanın sonuçlarını paylaşmıştık, bugün de diğer iki maçın sonucuyla karşınızdayız.

Dün oynanan karşılaşmalarda FURIA’nın sürpriz yenilgisinin ardından Heroic ile Natus Vincere ekipleri sahaya çıktılar. Özellikle ilk iki haritası tam bir heyecan fırtınası halinde geçen maçta üç harita izledik. Sırasıyla Mirage, Inferno ve Overpass‘te mücadele eden iki dev kadro, önce cadiaN‘ın nefis performansıyla sırtladığı 16-14 Heroic galibiyetine kadar izleyen herkese büyük heyecan yaşattı. Ardından Inferno’da sahaya s1mple çıktı ve nefis bir performansla takımını yine 16-14’lük bir zafere taşıyarak Natus Vincere için bir şans daha yarattı. Bu galibiyetle moral bulan Natus Vincere, Overpass haritasında yine s1mple önderliğinde rakibini oyundan hızlı şekilde düşürdü ve 16-7 ile çeyrek finale yükseldi. Rakipleri ise Cuma akşamı oynanacak olan karşılaşmada G2 olacak.

Bugün itibariyle oynanacak olan karşılaşmalardan MOUZ ile Liquid arasındaki mücadele kısa süre önce tamamlandı ve grubundan lider olarak yükselen MOUZ, rakibine Inferno ve Ancient haritalarında sırasıyla 10-16 ve 11-16 skorlarla mağlup olarak sürpriz şekilde etkinliğe veda etti. Genel olarak Liquid üstünlüğünde geçen karşılaşmalarda çok katı bir momentum manzarası görmesek de MOUZ ara sıra selam verip birkaç round almak dışında sahada pek varlık gösteremedi. frozen‘ın bireysel performansı mağlubiyete rağmen rakibini gölgede bırakacak kadar harikaydı ve bu performans sayesinde MOUZ büyük bir hezimetten kurtularak en azından prestij noktasında çok yıkıcı bir sonuçtan sıyrılmayı başardı.

Günün ikinci karşılaşması ise yaklaşık yarım saat sonra Cloud9 ve FaZe Clan arasında oynanacak. Bu karşılaşma ile Liquid’in yarı finaldeki rakibi belirlenecek. Yarın ise Natus Vincere vs. G2 ile Vitality vs. Outsiders maçları ekranlarda olacak. Bu iki maç ile çeyrek final mücadelesi de sona erecek.

Exit mobile version