ESL Pro League Season 16 Takım Listesi Kesinleşti

CSGO espor sahnesi, henüz tamamlanan ve kupanın FaZe Clan tarafından son round’da kaldırıldığı IEM Cologne 2022 etkinliğinin ardından bir dinlenme arasına girdi. Yaklaşık 1 aylık bu arada takımlar hem değişikliklerini, hem de hazırlıklarını yapmaya odaklanıyorlar. Ancak ara biter bitmez karşımızda oldukça heyecanlı etkinlikler var. Bunlardan biri, 31 Ağustos’ta ilk maçın oynanacağı ESL Pro League Season 16.

24 takımın katılacağı etkinlikte son 3 takımın sıralama üzerinden belirlenmesi sebebiyle yaz dönemi öncesi güncel sıralamaların oluşması beklendi. Sıralamalar üzerinden katılım hakkı kazanan 3 takım Cloud9, Spirit ve Movistar Riders oldu. Böylelikle nihai ESL Pro League Season 16 takım listesi kesinleşti. Kalan 21 takımdan 15 tanesi partner takım iken son 6 ekip ise ESL Pro League Season 16 Conference mücadelesinden bileti kapmayı başaran taraflar oldu. Bu takımlardan biri de son dönemde sürpriz transferlerle Türk CSGO sahnesini şaşırtan Eternal Fire. Calyx ve Bishop ile yollarını ayırırken xfl0ud’u yedeğe çeken Eternal Fire, usta isimler MAJ3R, paz ve hardstyle ile anlaşarak güncel kadrosunu oluşturdu. Eğer bir sürpriz yaşanmazsa hardstyle koçluğunda imoRR, woxic, XANTARES, MAJ3R ve paz beşlisini ESL Pro League Season 16 etkinliğinde sahada izleyeceğiz.

Gruplar ve fikstür henüz belirlenmiş değil, ancak ilerleyen haftalarda bu detaylar da duyurulacaktır. Bu zorlu mücadelede temsilcimize şimdiden başarılar diliyoruz.

Exit mobile version