ESL Pro League Season 17 Grup Aşaması Tamamlandı

Sonunda 4 haftalık kıran kırana bir Grup Aşaması D Grubu’nun karşılaşmalarının tamamlanmasıyla geride kaldı ve ESL Pro League Season 17 için artık Playoff vakti geldi. Toplam 16 takımın fikstürde yerini aldığı ve yarın akşam TSİ 17.30‘da başlayacak olan büyük ödül mücadelesinde en düşük ödül $20,000 değerinde. Şampiyonluğa ulaşan takım ise tam $200,000 ödül alacak.

D Grubu finalinde üst seri finali ENCE vs. FORZE, alt seri finali Spirit vs. Natus Vincere ve Son Şans Aşaması finalinde 4. sıranın belirlendiği karşılaşma Liquid vs. Astralis eşleşmeleri şeklinde oynandı. Üç karşılaşmanın da 2-0 skorlarla tamamlandığı son günde zafere ulaşan tarflar FORZE, Natus Vincere ve Liquid oldu. Böylece FORZE çeyrek final aşamasından, ENCE ikinci Playoff round’dan ve Liquid ile Natus Vincere ise ilk Playoff round’undan mücadeleye başlayacaklar.

Kaynak: HLTV

Playoff aşaması, 6 maç gününde beş aşamadan oluşacak. Bu aşamaların ilkinde gruplardan üçüncü ve dördüncü sıralarda çıkan takımlar bir maç günü boyunca karşılaşacak. Buradan yükselen ekipler, grup ikincileriyie çeyrek final bileti için yine bir maç günü boyunca mücadele edecek. Ardından çeyrek final karşılaşmaları başlayacak ve dört karşılaşma iki maç gününe ayrılacak. Yarı final ve Büyük Final maçları ise ayrı ayrı maç günlerinde gerçekleştirilecek. Heyecanın giderek tırmandığı ESL Pro League Season 17, yine bizleri hafta boyunca üst düzey CSGO rekabetine doyurmaya geliyor.

Exit mobile version