Espor İş Sektöründe Yeni Yıl, Yeni Ortaklık Haberleri

Oyunculuk ve espor dünyası her ne kadar tüketim tarafıyla göz önünde olsa da, perde arkasındaki üretim inanılmaz boyutlarda. 2020 yılının sonlarına doğru 2021’e girmeden planlarını harekete geçirmek isteyen büyük firmaların ortaklık duyurularını sizlerle paylaşmıştık. 2021’in ikinci haftasında da sektörden gelen önemli ortaklık ve anlaşma haberleri var.

Bunların ilki, MSI ile UConnect arasında kurulan üniversite espor alanları ortaklığı. Bu iki firma, MSI Student adında bir program başlatıyorlar. Programda üniversiteler düzeyinde espor etkinlikleri, organizasyonları ve kampüslerde espor tesisleri desteklenecek. Buna ek olarak programda yayıncılık staj inisiyatifi ile öğrencilere profesyonel etkinliklerde sektörün önemli isimlerinin yanında ücretli staj imkanı sağlanacak. Halihazırda üniversiteler düzeyindeki espor girişimlerinin önemli bir destekçisi olan MSI, bu şekilde etki alanını da genişletiyor.

Dignitas ve Zytara

Bir diğer önemli ortaklık haberi ise Dignitas ile dijital bankacılık platformu Zytara tarafından geldi. Geçtiğimiz ay, Zytara firması oyunculuk ve espor takipçilerine odaklı bir platformu piyasaya süreceğini duyurmuştu. Bu platformda bazı özel içerikler ve markalı kartların olacağı da bilinen detaylar arasında idi. Dignitas ile yaptıkları bu anlaşma, Zytaranın bahsi geçen inisiyatifteki ilk adımı olarak kayıtlardaki yerini alıyor.

Dignitas markalı banka kartları ve mobil uygulama tasarımları, organizasyonun geçtiğimiz günlerde duyurduğu güncel marka kimliğini içeriyor olacak. Ayrıca Dignitas, logosunu orijinal uzaylı kafası logosunun güncellenmiş bir haline çevirdi. Temalı ürünlere ek olarak Zytara ve Dignitas sosyal medyada ve içerik aktivasyonlarında da platformun tanıtımı için ortak çalışmalar yürütecek.

Exit mobile version