Eternal Fire Duyuruldu

Bir süredir söylentileriyle sahneyi çalkalayan ve dün akşam da son olarak XANTARES’in BIG ekibinden ayrılmasıyla iyiden iyiye beklentileri güçlendiren “Turkish Dream Team” kadrosu resmi olarak duyuruldu. Eternal Fire adıyla duyurulan takımda Wox1c, XANTARES, imoRR, Calyx ve ISSAA yer alıyor. Wox1c’in eski takım arkadaşı olan ISSAA Türk olmamakla birlikte oldukça başarılı kariyeriyle şimdiden takıma önemli katkılar sağlayacağına inanılan bir isim.

Takımda en dikkat çeken detaylardan biri ise XANTARES’in IGL konumunda olması. Bugüne kadar katıksız aim gücü ile dünya çapında ün yapan yıldız oyuncuyu bu sayede ilk kez böylesine farklı bir rolde izleyeceğiz. Bu durumun bizi alıştığımız akılalmaz vuruşlardan kısmen de olsa mahrum bırakıp bırakmayacağını ise ilerleyen günlerde görme şansımız olacak.

Bir diğer önemli nokta ise takımın oyuncular tarafından kurulmuş olması. Her ne kadar başlangıçta bir organizasyon desteği aranmış olsa da bir noktadan sonra kendi ayakları üzerinde gitmeye karar veren takımın nasıl bir rota izleyeceği bugünün koşullarında oldukça merak uyandırıyor. Artık eskisi gibi organizasyon desteği olmadan yol almanın bir hayli zorlaştığını ve tüm oyunlarda bunun bir handikap olarak değerlendirildiğini biliyoruz. Ama öte yandan kadronun ne kadar parlak olduğu da ortada. Ekibin koçu bishop da bu kaliteli isimlere büyük katkılar sağlayacağına kesin gözüyle bakılan kritik isim olarak yerini almış durumda.

Bu düğümün çözülmesiyle birlikte bizler de en az sizin kadar heyecanlı bir şekilde kadronun nasıl bir süreç izleyeceğini merakla bekliyoruz. Sezonun açılmasıyla birlikte ilginç maçlar izleyeceğimiz kesin. Bu güçlü kadroya şimdiden başarılar diliyoruz.

Exit mobile version