Flashpoint 3 Bugün İtibariyle Perdeyi Açıyor

2021’in uzun zamandır heyecanla beklenen rekabetçi CSGO etkinliği Flashpoint 3 önümüzdeki saatlerde başlamaya hazırlanıyor. 16 iddialı takımın oldukça yüklü RMR puanları ve toplam $50,000 nakit ödül için karşı karşıya geldiği etkinlik 20 gün sürecek. 11 takımın davetli olduğu, dört açık ve bir kapalı eleme ile kalan 5 slotun adeta kapışıldığı etkinlikte iddia büyük.

Çifte eleme fikstürüyle ilerleyecek olan Flashpoint 3 mücadelesinde maçlar Bo3 formatında oynanacak. Katılan takımların listesi ise bir hayli renkli. Açılış maçları ile birlikte katılımcıların listesini de kısaca gözden geçirelim. Bugün itibariyle ilk iki maç sırasıyla Vitality vs. DBL PONEY ve Astralis vs. OG arasında oynanacak. Yarın ise BIG vs. Complexity mücadelesinin ardından Fnatic vs. Mousesports karşılaşmasını seyredeceğiz. Açılış serisinin ikinci yarısında ise başa baş geçmesi muhtemel eşleşmeler var. Üçüncü günde sahnede Heroic vs. Sprout ile G2 vs. FaZe Clan maçlarını seyredeceğiz. Açılış serisinin son eşleşmeleri ise dördüncü günde Ninjas In Pyjamas vs. Anonymo ile FunPlus Phoenix vs. HYENAS şeklinde karşımıza çıkıyor.

Flashpoint 3 katılımcı listesinde nispeten “underdog” diyebileceğimiz isimler DBL PONEY ile Anonymo. Genel olarak alt sıralardaki takımlarla karşı karşıya izlediğimiz bu iki ekibi bu defa devlerin karşısında göreceğiz. HYENAS ise yeni kurulmuş bir karma olması sebebiyle sıralamalarda henüz yerleşmemiş durumda. Ancak bu sizi yanıltmasın, zira kadro tamamıyla Danimarka’nın tecrübeli oyuncularından kurulu. Eski North, Heroic ve FaZe oyuncularının neler yapabileceğini eminiz ki az çok hepimiz tahmin edebiliyoruz. Bu yüzden HYENAS ekibi turnuvanın sürprizi olma yolunda oldukça kritik bir şansa sahip.

Exit mobile version