Flashpoint 3 Kapalı Elemeleri Tamamlandı

Temsilcimiz Sangal Esports’un da davetli olarak katıldığı ancak erken veda ettiği Flashpoint 3 Kapalı Elemeleri dün itibariyle tamamlandı. 5 takımın Flashpoint 3 etkinliğindeki son slotları doldurmasıyla beraber artık Flashpoint 3 için de geri sayım başlamış oldu.

Katılan 16 takımın arasından yükselen ekipler mousesports, Complexity, Anonymo, Sprout ve DBL PONEY oldu. Şampiyon mousesports, üst seri finalinde Complexity’e 2-1 kaybettikten sonra alt seri finalinden yükselen Anonymo’yu yenerek büyük finalde tekrar Complexity ile eşleşti. Bu kez rakibine acımayan Alman ekibi 2-0’lık net galibiyetle elemelerin şampiyonu oldu. Anonymo ise mousesports ile karşılaşmadan önce alt seri finalinde sahayı paylaştığı Sprout’u 2-1 ile geçti.

Son olarak Anonymo ve Sprout’un bu maçtan önce elemeyi başardıkları DBL PONEY ve HAVU ekipleri, 5. sırayı almak için belki de elemelerin en heyecanlı mücadelesinde taraf oldular. İlk haritası Dust2’de çift uzatmaya giden maçı DBL PONEY ilginç şekilde son dönemin formda ekiplerinden HAVU’ya karşı 2-0 kazandı. Böylece Flashpoint 3 etkinliğine adını yazdırmayı başaran DBL PONEY çok önemli bir fırsat elde etti.

Sıra Flashpoint 3’te

Artık gözler 10 Mayıs 2021 – 30 Mayıs 2021 arasında oynanacak olan Flashpoint 3 etkinliğine çevrildi. CSGO sahnesinin iddialı ekiplerini bir araya getirecek olan bu büyük mücadeleye sayılı günler var. Ödül havuzu henüz açıklanmamış olan etkinliğin önceki ayağında $1,000,000 ödül dağıtılmıştı. Genellikle etkinliklerin ödül havuzu konusunda çıtayı yükseltme fırsatı kolladığını düşünürsek burada da benzer bir miktar beklemek abes olmayacaktır. Bununla birlikte bir diğer önemli nokta da North ekibinden kalan slotu kimin alacağı. Takımın dağılması ve en az 3 takım oyuncusunun bir arada olmamasından kaynaklı olarak RMR etkinliğinde bu slotu kimin alacağı henüz belirlenmiş değil.

Her detayıyla ayrı ayrı heyecan yaratmayı başaran Flashpoint serisinin 3. ayağı da oldukça heyecanlı olacak gibi görünüyor. Organizasyonun Twitch kanalından bu nefes kesen mücadeleyi takip edebilirsiniz.

Exit mobile version