Flashpoint 3 Büyük Final Mücadelesi Kapıda

Mayıs 2021 boyunca 20 günlük dev bir mücadeleye evsahipliği yapan Flashpoint 3 bu akşam kapanışı yapıyor. İlk iki aşamanın ardından hızla ilerleyen nefis karşılaşmalar ile finale gelinen etkinlikte iki dev ekip karşı karşıya.

Üst serinin yarı final ve final mücadeleleri birbirinden iddialı isimlerden oluşuyordu. Bir yanda Astralis ile Mousesports, diğer yanda G2 ve NiP final mücadelesinin tarafları olmak için üst seri yarı finalinde karşı karşıyaydı. İlk maçın galibi, 2-0’lık skorla üst seride fırtına gibi esen mousesports olurken G2 de Ninjas In Pyjamas’ı zorlu bir karşılaşmanın ardından 2-1 ile alt seriye göndermeyi başarmıştı.

Diğer yanda alt seride bu maçlardan düşen ekipleri karşılamak için sahada olan dört takım vardı. Vitality ve Heroic karşılaşmasından galip ayrılan taraf 2-0 ile son dönemin formda isimlerinden Heroic olurken BIG de DBL PONEY‘i oldukça başa baş bir maçta 2-1 ile geçmeyi başarmıştı. Bu iki maçın ardından alt seri finalinde Heroic ekibi Astralis‘i ağırlarken BIG de Ninjas In Pyjamas‘la kozlarını paylaştı. Heroic rüzgarı arkasına almış biçimde alt seride birbiri ardına 2-0’ları sıralarken Astralis’i de bu seriye eklemeyi başardı. Ninjas In Pyjamas ise “o kadar kolay değil” diyerek BIG’i 2-1’lik galibiyetle geçti. Böylelikle alt seri finalinin tarafları iki kuzey devi olan Ninjas In Pyjamas ve Heroic oldu. Bu maçta Heroic ilk haritayı kazansa da Ninjalar hızlı toparladı ve geriden gelerek 2-1’lik galibiyetle rövanş biletini aldılar.

Son düzlükte bu şansı değerlendirmeyi başaran bir Ninjas In Pyjamas izledik. Yine ilk haritaya yavaş başlayıp sonradan toparlanan ve geriden gelerek 2-1’lik galibiyete ulaşan NiP, böylece Mousesports‘un karşısına geçti. Ancak Mousesports’un finale kadar tek harita dahi kaybetmeden geldiğini unutmamak gerek. TSİ 22.00’da oynanacak olan Flashpoint 3 Büyük Final mücadelesini Flashpoint’in resmi Twitch kanalından izleyebilirsiniz.

Exit mobile version