fnatic, dexter Ve afro İle Anlaştı

Transfer döneminde gözlerin üzerinde olduğu bir diğer takım fnatic de sonunda kadrosunu tamamladı ve takıma alınan son iki üyesini duyurdu. IGL olarak dexter ve AWP oyuncusu olarak afro kadrodaki boşlukları dolduracaklar. dexter yakın zamanda MOUZ ile olan beraberliğini sonlandırmış ve takımdan ayrılmıştı. MOUZ’u birçok başarıya götüren oyuncu, yakın zamanda IEM Dallas 2023‘te de ikinciliğe ulaşmıştı. Sezon arasında takımın daha önce akademi kadrosunda bulunan ve son dönemde GamerLegion ile yıldızı parlayan siuhy ile anlaşması neticesinde dexter kadrodan ayrılmıştı. Bu hamlenin ardından yeni evi olan fnatic‘le imzaları atan dexter’ın yılın ikinci yarısında nasıl bir performans göstereceği merakla bekleniyor.

AWP rolünde kendisini kanıtlamak için harika bir fırsat yakalayan afro ise fnatic ekibine ücretsiz bir transfer olarak katılıyor. Yedeğe alınan nicoodoz‘dan açılan boşluğu dolduracak olan oyuncu, daha önce kendisini DBL PONEY ve HEET ekiplerinde gösterme şansı bulmuştu. Son olarak LDLC‘de oynayan ve takımın Counter-Strike departmanının kapanmasıyla birlikte açıkta kalan afro, şimdi en üst düzey rekabet çizgisinde yeteneklerini test edecek.

İkiliyi ilk olarak IEM Cologne Play-In etkinliğinde 26 Temmuz tarihinde sahada izleme şansımız olacak. fnatic kadrosu son haliyle şu şekilde.

Exit mobile version